Separate names with a comma.
Prodano. Moze lock.
Na Grbavici. :)
Nova cijena: Sve skupa: 700KM Posebno: Centralna: 600KM Monitor: 100KM
Prodaja iskljucivo. Centralna: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 (Box Cooler) - CPU-Z: CPU | CPU-Z: Caches MB: Asus P5Q Pro - CPU-Z: Mainboard RAM: 4GB...
Re: Game of Thrones (HBO) [spoiler] Uglavnom odlicna serija, HBO definitivno ne fula.
I ja sam opet imao problema sa PBom i gubitkom paketa, ovaj put 9005 error, rucni update i ponovna instalacija nisu pomagali, nego sam rijesio...
http://www.offgamers.com/Battlefield/Battlefield/battlefield-cd-key-c-5997-5998-5999.ogm
Kod mene od danas radi nakon brisanja PB foldera i ponovne instalacije PB-a, dok juce nakon kompletnog uklanjanja igre i ponovne instalacije nije...
Hvala, sad cu da probam sa ovim. :) edit: Uradio sve ovako, i dalje isti problem. :/
I kod mene isti problem od juce kada je valjda izasao novi update, a vidim i kod jos dosta ljudi, ali ipak ne sviju....nidje veze. Probao i sa...
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] Ja pozitivno iznenadjen. Nisam od cigana ocekivao prije 2020. flat na svim paketima i...
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] Budite realni ljudi, BH Telecom je to. Sto bi druge bilo stid reklamirati (kao na...
Re: P: Nokia E65 + 2GB kartica Moze lock.
Re: P: Nokia E65 + 2GB kartica Nova cijena: 100 KM.