Separate names with a comma.
Hahah, ovo sa slusalicama je najbolja opcija :D hahaha Salu na stranu, nesto cu morat radit sa ovim, a eto kontam, bolje mi je dat vise para, pa...
Da malo bumpnem temu! Imam gtx 560ti , i od prvog dana vrlo je glasna. Ako je idle, onda je necujna (35-40 stepeni temp), ali pri igranju...
Hehe, ajde vidjecemo kako ce se situacija razvijati u aprilu, kupovina je planirana za pocetak ili najdalje sredinu maja :) Ima jos malo da se...
Hehe, pa namjena nije nikakav heavy gaming, niti graficke obrade i tome slicno. Desktop racunar, za neku kucnu upotrebu, ali ko zna kad cu ga...
Ha zbog toga sam i ja mislio na jednom mjestu uzimat to, a i ne volim to sastavljat sve skupa, lakse mi bi da to neko uradi...no dobro...vidjecu...
Ok, onda cu se drzati Kingovih savjeta :) Za graficku svakako, cooler moze kasnije, ali mi je jedini problem sto ove ploce nema u Plusu, zato sam...
Ma naso sam je na u Plusu, stoji ovako: http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=1153 gdje pise: MB ASUS P8P68-M Pro, cijena joj je oko...
Hard disk nemam, dakle moram ga kupiti. Imam 2 eksterna diska, koji ce mi zadovoljiti storage potrebe, dakle 500GB mi je dovoljno. Jel skupo dat...
Dakle, ako neko moze pomoci, konfiguracija bez monitora, samo centralna, budzet mi je 1500KM, 50KM gore-dole max, nesto bazirano na Intelovom...
Prvo, hvala za sve komentare! Drugo, pregledao sam stvarno dosta radnji, tehnomarkete, mobilmediju, imtec, plus, merkur, robot, merkator....dosta...
Od canona sam u tom cjenovnom rangu vidio jedino A480 koji je nesto jeftiniji (199KM), ali mi on djeluje losiji nego ovi gore... ili se mozda varam?
Imam budzet od nekih 250 KM, i kako se bas ne razumijem najbolje, jer mi je ovo prvi aparat, molim za savjet sta da kupim! Interesuje me kvalitet...
Hvala Dog!!! :!: Jos neko? Mozda preciznije???