Separate names with a comma.
I ljeti i zimi osjetim razliku u temperaturi moje sobe i ostalih prostorija u kući, nakon što ostavim svu noć PC upaljen.Ljeti se ta razlika puno...
Hvala obojci :) Gdje ostadosmo ? Zna li neko od vas , koji smartphone bih mogao kupiti do 650 KM , smartphone radi navigacije prvenstveno :)...
Budući da nijedan od nas dvojce ne znamo razlike između smart i dumb telefona , volio bih kad bi nam to objasnio u nekih kratkim crtama i dao...
Ne želi polovan mob ili ukraden jer ima loših iskustava sa polovnim hardwareom i trenutnim telefonom kojeg je kupio korištenog.Još nekih prijedloga ?
Zaboravio sam napomenuti da momak nema ni feninga više od 650KM. Hvala :)
Ovu priliku želim da iskoristim da svim pripadnicima islamske vjerovispovjesti čestitam Bajram: Bajram Šerif Mubarek Olsun Problem: Znači ,...
AMD jeftiniji , AMD.
Dakle , gore navedni monitor je odjednom je prestao radit' i počeo prikazivat' zelenu sliku sa vetikalnim 'čizama'. Dakle mnoitor posjeduje TV...
Hmm , već tri dana čitam ove postove i razmišljam.. Taj Phenom je u genelecu jeftiniji debelo. Dosad mi niko nije ponudio neku normalnu...
Manji proizvodni proces i nova arhitektura.
Hmm , tako sam i razmišljao samo sam mislio kupiti 1600MHz RAM makar me izašao malo više nego taj tvoj ponuđeni.Mugen-a imam trenutno na E8200....
Dakle želio bih nakon ovih par godina obnovit' svoj pc.Kao što sam naveo u naslovu imam tih 1700KM u koje bih trebao uklopit' sljedeće: Procesor...