Separate names with a comma.
Ispadose ti bullsi(ajde nek je Rose zdrav najbitnije) a mojim raketicama ide pravo dobro... svaka cast...
thnx za dobru analizu. 54 razlike u PO utakmici!? LOL
jel sas jos uvijek 'samo' fula otvorene suteve?
svaka cast impresivno... ali samo nek je on meni ziv i zdrav
jes i meni je 'zao' klupe dalasove...onaj brandan wright je bio uvijek nevjerovatno efikasan u napadu zakucavanja, polaganja i tako to...iako sam...
4. cetvrtina festival zakucavanja i alleyoop-ova...nikad nisam vidio onoliko spektakularnih zakucavanja i allleyopova u onako kratkom periodu......
Zvuci obecavajuce, ali ja mislim da uvijek ima neki dublji razlog zasto neka momcad fula otvorene suteve
jes, i meni se sas clip svidjela...zanima me sad odgovor SAS i Popa
ma zahebajem se :mrgreen:
Dobar Dallas sinoc bio, al sudije dadose Houstonu... stas...
A pricalo se Houston nece ni u PO, pogotovo ako im se povrijedi neko od superstarova...a oni prvi i to s toliko povreda superstara i...
ma samo nek Rose ostane zdrav i citav...da zavrsi sezonu zdrav...pa da sljedecu citavu odigra zdrav ... bice titulaa abd...
I bas sad da se digne thread kad se PG vratio....hhehe Pratil ko.. evo zahuktava se kraj je sezone pocinje playoff sada... west ( a bgm i istok...
Nemam telefon, ali svejdno thnx Tale
ti se pravo uzivio...dobro za tebe.... :mrgreen: mene onaj debeli nikako nije uspio ubijediti da je namazan...dok za Boba fakticki vjerujem da...