Ako je automatizacija borbe na nivou FF XII onda mi je to jos uvijek prihvatljivo. A sto se tice FF 7 i 8 to ce ostati neprevazidjeno, pogotovo sedmica.
Overkill Software poprilično je zadovoljan brojkom od 1.5 milijuna članova u Steam grupi Paydaya. Štoviše, toliko su zadovoljni postignutim da su odlučili prvi Payday, punog naziva Payday: The Heist, učiniti potpuno besplatnim na 24 sata. Dogodit će se to ovog četvrtka, a skinete li igru u tom promotivnom periodu zauvijek će ostati na vašem Steam računu. Dakle, ne radi se o jednoj od onih besplatan-vikend-šema.
Ja ne mogu da claimam igru.. Kad otvorim link iz maila i upisem mail koji sam koristio na Golden Joystick Awardsu izbaci mi ovo: Just a minor issue... There seems to be a problem with your username, email address or password. If you're registering with an existing account, check your details and try again. If you're creating a new account, try a different username. Probao sam i s drugim usernameovima ali isto izbacuje.
Jel iko dobio ovaj voucher za ekspanziju? Ja sam odigrao juche tutorial, ali nista jos, valjda treba opet cekat... Ako nekom uleti a nece kupiti, nek mi prosljedi kodu.
Ubisoft engineer says Microsoft & Sony pressuring them 30fps on PC http://www.guru3d.com/news-story/ub...ony-pressuring-them-to-force-30fps-on-pc.html
Citao sam bas jucer to. Nista cudno samo dok se takve stvari ne adresiraju, biti ce praksa. Pogledaj gluposti oko The Evil Within, 30 FPS i black bars. Baš velim neki dan koliko je ofirno potplačivanje M$-a i sonya a eto.. uspostavilo se tacnim.
Uspio sam izmajmunisati XCOM.. Naknadno kreirao account na GreenManGamingu te onda koriste te podatke na onom linku za claimanje igre.
Steam Free Weekend: Awesomenauts Blade Symphony Company of Heroes 2 Don't Starve Grid 2 Injustice Killing Floor Payday 2 Trine 2 XCOM: Enemy Unknown