Monster Energy LO PROFILE" OPERATOR SKIN XBLX3-HN7X7-7NAH7 https://profile.callofduty.com/promotions/redeemCode OPERATOR NAME IS BBQ
Sifu, Deliver at all costs, Gigapocalypse free na Epic, Warhammer: Rites of war free + Warhammer deals na GOG I na Steam Warhammer Gladius Relics of War
Hogwarts Legacy | Download and Buy Today - Epic Games Store Hogwarts legacy dzabalama na epicu...naravno samo do 18.12. ...dzaba igranje.
Epic Games Christmas free game giveaways has been leaked. Hogwarts Legacy - December 11 Jurassic World: Evolution 2 - December 18 Desperados 3 - December 19 Total War: Warhammer - December 20 Tropico 5 - December 21 Chicken Police - Paint it Red! - December 22 Loop Hero - December 23 Lego Batman - December 24 Commander Keane - December 25 Farming Simulator 2022 - December 26 Slime Rancher 2 - December 27 Terraria - December 28 Detroit: Become Human - December 29 Mortal Kombat 11 - December 30 Red Dead Redemption 2 - December 31
Za Detroit sam pretpostavio, jer pratim cijenu te igre i vidim da cijena ključeva opada znatno zadnja dva mjeseca, a unazad dvije sedmice posebno. RDR2 će im srušiti store kao što je hogwarts legacy. Tebqki su prvo dovesti u red trgovinu i Epic klijent pa onda dijeliti, ovako mogu samo ovo džabe igre igrati jer im je sve ostalo katastrofa.
Fake lista, sljedeća igra je: https://www.mydealz.de/deals/epic-g...unnslayer-hordes-of-hel-1812-19122025-2700360
Store im je spor na svim platformama, iako mi je vizualno prihvatljiviji od Steam koji izgleda nabacano, ali Steam ima i na Linuxu, te ima svoje bundlane verzije Protona, tako da većinom ne treba nešto dodatno podešavati. Pokrenuh Kingdom Under Fire Gold pod Linuxom i radi, dok preko Lutris nije htjelo.
Meni World of Warships, se pokrene samo jednom, nakon restarta iz Lutrisa nece. A Total War sada radi iz Lutrisa preko Experimental Proton
pkill wine-server ili pkill wine ili još pkill -9 wine-server ili preko htop poslati SIGKILL ili SIGTERM, meni tako proradi, ili pokušati zaustaviti proces preko Stop u Lutrisu zna nekad upaliti. Usput možeš probati Flatpak verziju wine i Lutris, kontam ako se vrti iz sandboxa možda će svaki put praviti novi proces. Plus iz nekog razloga bolje mi radi nego bundlana sistemska verzija koja neće nekad da pokrene sa istom verzijom wine ge ili protona. Moguće da je do one opcije Prefer system libraries.
Skontao, samo je link na Wine nedostajao, dodao sam igru rucno preko Lutrisa i opet radi. Imutable stucanje.