Sta ba 3kmh i 7kmh???? To 3kmh ne znam postoji li u Švicarskoj a kamo li kod nas! 13 i 17 je vec moguce Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Zar nije kod njih kazna proporcijalno koliko zaradjujes? Znam da su bogatasi plaćali astronomske cifre za gluposti. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Radarbot je odlična stvar za to. Radi u pozadini, kaže ti ranije da ide radar i koliko je ograničenje i onda dobiješ zvučni signal pred sami radar.
Ma samo Waze, ljudi, Radarbot je losa kopija. Waze radi odlicno, ima sve, i radare, i policiju, i guzve, i sve...
Waze je sve bolji i bolji kod nas. Formira se polako zajednica koja prijavljuje informacije. Po Sarajevu radi odlicno
Davno sam imao jednu toyota corola 2.0 d4 2004 god kako se sjecam (mislim da nikad necu bolje auto vozit). Ode akumulator, nov po broju sasije oko 300km (prije jedno 8 godina), firmi skup i uzme obicni. Covjek koji je radio u toyoti kaze meni, za 1-2 mjeseca racunaj da ce otici alternator zbog tog akumulatora. Nakon mjesec crknu alternator, nadje se drugi (polovan), nije mjesec izdrzao crkne i on. Na kraju se naruci novi u toyota servisu (ac smajlovic) i nisu htjeli ugradit niti dati garanciju na njega sve dok je obicni akumulator. Na kraju uzet orginalni akumulator. Kao ima neku elektroniku u sebi kako sam cuo. Nije imala start-stop. Tako da mozda ima neka caka. Ja sam nedavno platio 275km exide efb za punta start-stop, fabricki ide. (Mislim da je 62 ili 72Ah)
Upravo tako, te aplikacije su dobre onoliko koliko zajednica. Vala ja ne mogu taj radar bot. Waze sam davno probao, znaci vrijedi opet. Google mape imaju većinu radara,.mene su do sada spasile. Kada ideš na duža putovanja pomogne ali ove po auto putu znam gdje su pa ne pališ ništa i zapricas se dok voziš i zaboraviš a ne možeš skontati jel voziš 120 ili 110. Ove sto su postavili po autoputu je stvarno kriminalno Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Hvala drugari idem sa Waze, nekada davno sam koristio radarbot ubiše sa reklamama. Aovo prekoraćenje brzine bilo je na ograničenju 40 km/h kada treba punit buđet odmah idu na te ulice, ulica pregledna sa obje strane trotoar dužine nekih 300 m tu mi je svakodnevna relacija do centra grada ženi na posao sin u školu moraju nafatati idu izbori. Znači prekoračenje +13 km/h i +17km/h od ograničenja. Stigla prvo obavijest za prekršaj pa će onda kazna dva puta po 50 KM 50% odmah plačanje to će biti 55KM ukupno. iz Aprila mjeseca prekršaj.
Jel ovo samo kod nas da kazne dolaze nakon pola godine. Vidim unzadnje vrijeme ljudima stalno dolaze i po godinu stare. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Samo i to je neodgovorno a ne znam i koliko je po zakonu da kazna negdje visi i ceka. Zamisli napustis posao u nekoj firmi sa jakom platom i odes u neku drugu firmu da radis kao vozač direktora za jos bolju platu i mjesec nakon tog stigne te neka kazna stara skoro dvije godine gdje ostanes bez vozacke i izgubis i taj posao i unisti ti se zivot. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Zato mi je čudno jer znam da.mi se dešavalo da vozim preko I prodjem radar, prodje 10 ak dana kontam dobro je. Vjerujem da ipak nije dobro Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Mislim da sam govorio vec, testirao sam paralelno waze i radarbot, radarbot je imao vise prijavljenih kamera/patrola. Ali imao je i false positive (pretpostavljam neko prijavi patrolu ujutro, a ovaj te obavjestava navecer u 10). Tako da, bar sto se tice voznje kroz rs, gore oko Doboja, ne vozim bez radarbota. Kao sto kolega rece, efektivnost zavisi od zajednice, a cini se za sada da su ljudi vise nafurani na radarbot. Doduse, meni je dosla neka ponud akoju sam platio, 20ak$ za godinu. Waze je ljepsi i funkcionalniji, u svakom slucaju bolje ista nego nista, tako da je jedno od ovo dvoje haman pa obavezno...