Jucer sam umro, stojim u koloni upalim klix kad pise kolaps. Jedva do kuce dosao. Sve ispod 15l je premija Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Jučer kolaps totalni, išao do teretane na Malti pješke. Na raskrsnici mrtva glava jedni hoće pravo, drugi da skrenu, niko ne može nigdje, sviraju, havarija. Bio je i jedan manji udes na skretanju prema starom robotu Hrasno, kucnuli se, a nikom ništa pa ispunjavaju europske obrasce. Hoće to kad je kiša, a odstojanje se ne drži. Na kraju sam za Tuzlu krenuo tamo na kružnom preko Pofalića, pa na Buća potok kružni, i onda na autoput, nešto je bolje bilo nego da kod Hecco izađem pa preko Stupa.
Svaki dan je tu neka guzva i ista situacija, a policije nikad ni na mapi. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Zar ne rade tu cestu pa je zatvorena? Ja u zadnje vrijeme pogledam na google maps kaže zatvorena pa krenem kroz grad. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Generalno me nerviraju debili koji vide da ce ostati u raskrsnici, i opet idu. Kreten ne konta, valjda mozak ne može da shvati kako to radi, da se moze sačekati i na zeleno, pa da svi mogu proći.
Neki dan stojim na semaforu kod scc da se polukruzno okrenem, taj semafor traje 10 sec prodju dva auta, kako se upali zeleno lik iza mene na sirenu I jos me bubnu. Joj kad sam izašao, recimo da se malo prepao Ne bih ja tamo da živim auto vozio nema šanse Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Zato što ti odmah budale iza sviraju u najblažem slučaju, a može biti i gore. Puno je budala u saobraćaju.
Ma kurcu može svirati. Ja se ne pomjeram. Nije mi jednom svirao i šta će. Nek se nervira kad debil ne konta što ne idem. Usput, kontam da ga pitam hoce li zamjenu, da mi doplati https://olx.ba/artikal/63439697
Ovaj je ljepši Mada ovi fejk amg auspusi su mi fuj, ili voziš amg ili ne. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma ima ih sa ovim zavrsetcima dosta. Kod mene su dvije nazad ove kvadratne, fabricki jer je AMG paket. Ma meni je moj ljepsi, neobicnija boja, i crno drvu unutra mi je ljepse od ovog regala... A bijela sjedista, sa crnim nebom mi je super kombinacija. Tako da moj mi je ljepsi, al ovaj je beMzin
Kolegu počela zezati Mazda CX-5, 2016, 2.2 dizel skytec, jedva došao sa mora. Izgleda da je DPF kaput, ko je u Tuzli dobar da mu odradi uklanjanje, ja sam mu Remex preporucio jer oni rade Mazde. Ne znam da li neko zna dobrog Mazda majstora oko Tuzle.
Danas sam dopunio AD Blue prvi put, 10l, kako vidim 10 KM, vidjet cu koliko će kilometara gurati do sljedećeg dopunjavanja. Provozao Octu, ide 1.9 TDi ali se teško navići na buku .