Ja sam se sutra narucio u starline na mali servis, ne znam koju ce gradaciju nasuti meni je problem kako felge zamijeniti, ako mi bude lose vrijeme ne mogu u naselju, a u gepek ne mogu stati jedva dvije, moram nekog zvati da mi pomogne da prevezem... A opet zao mi sad da stavljam zimske da ih jebem po ovim vrucinama.
To je baš tužno da taj auto ne može prevest svoje točkove samostalno... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ne moze ni meni u gepek Fino dekicu po sjedistima i i sve ok, nit se uprlja nit pohaba sta, a prenese se sve odjednom
Ti imaš mali auto, a kod njega grdosija... Možda ne mogu ući kroz vrata, veliki kotači Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Zar moram staviti /s na kraj Ja kad vozim 90+% grad, board pokazuje 7,2 prosjek. Kad vozim mix gdje ima dosta magistrale, onda je 5,4. Kad supruga vozi, +1 na sve Kad hodam onda ne troši ništa Board laže nekih pola litra čini mi se.
Kako kod koga, kod mene je uglavnom bio tačan kad sam testirao, jednom je slagao 3 dcl manje, jednom 1 dcl više... Ali eto lakše mi se držati toga što piše nego svaki put mjeriti klasično... A moraš stavljati emoji, iako kad se sa zmijancem raspravlja priča je škakljiva Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma generalno je meni ova priča o potrošnji bezveze. Skontali smo koliko troši, čemu stalno postavljanje tih stvari sa istog auta? Bolje slušati Qlera kako se pati sa mezimcem
Ljetne 20ke sa gumama ne mogu ni naviriti. Cak i kad oborim sjedista mislim da mozda tri mogu stati... 17ke zimske nisam ni probao, ali krajnji obim je tu negdje, tako da sumnjam da bi i one mogle... Jebi ga, nije auto najprakticnije
Cekaj samo sad da dmr uleti sa 2l prosjecnom i tako svaki put ista prica svako par stranica. Sent from my iPad using Tapatalk
Niste dugo Najjednostavnije ti je da rezervises hotel za gume u nekom od servisa. Vjerojatno Starline ima.
Kakva tezina, pa 12kg je tezi od oktavije tvoje stare, a po specs bi trebao trositi kombinovano 1.1l manje. Ali posto je tebi oktavija trosila 3l, haman 3008 ne bi trebala preci 2l...
Ma kontao sam da ih ostavim negdje. Sutra cu bas pitati. Do sad sam uvijek ja mijenjao, lagano na vikendicu i bez srkleta i zurbe. Cejf neki... a sad nit vremena, nit eto prostora, a vala ni volje nemam...
A jebemu pa to baš sranje. Kod mene 18" bez problema. Što se tiče hotela, Sava je bila povoljna dosta, ovako mijenjanje guma + sezonski hotel 50ak KM.
Ma sve su ovo slatke muke kad sam imao Fiestu sa 15'' ljetnim i 14'' zimskim i mastao o ovakvim autima, sigurno nisam kontao ma necu, nemam gdje felge