All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. Qler

Qler Veteran foruma

Opasan konkurent onom ssong Yong kyron Jel ono, kako li se već zvao :)

zippoo likes this.
  2. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

3. zippoo

zippoo Veteran foruma

Taj je ljepsi od ovog

4. zippoo

zippoo Veteran foruma

5. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Imam talijana i japanca, ja zadovoljan :) . Više sam mislio onako generalno šta čovjek može da uzme, da ispuni ih par kriterija. Servisna mreža jako bitna, ali je opet i do toga kako te potrefi s radnom snagom u tom ovlaštenom. Džaba što imaš sve dostupno ako šalabajzeri rade, dođe ti na isto.

6. Reventon

Reventon Veteran foruma

Mislim da ce i uspjeti na Americkom trzistu jer oni vole ove kocke.

7. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

To to je tako danas, tableti dominiraju. Zato je makar ova Mazda lijepa. Ostali kao da su zaboravili napravit lijepo auto. Dizajn je dobro nazadovao zadnjih 10 godina.

8. Reventon

Reventon Veteran foruma

zoi likes this.
  9. zoi

zoi Veteran foruma

Oni što sam gledao 2010-2015 prije godinu dvije bara bara sa cijenom, ili je ista ili u 1k razlika a evo sad sam opet pogledao i stanje je takvo.

10. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Boga mi ne gledas ti to dobro nesto.

zoi likes this.
  11. KingT

KingT Veteran foruma

NE znam sta gledas druze, Passat jekao prvo dizajn star 10 godina, neopravdano skuplji, vozio sam se u Passatu 2020 god, zivota mi moja Octavia je bolja, nije sto je moja vec sto je tako. Moja Octavia u First Edition opremi, enterijer Koza/alcantara je bila nova oko 40k Eur, jedino Passat R line ili napakovani High line je bolji Ali je I skuplji bio minimum 20k Eur.
    Novi 2024 Passat 2.0 TDI R Line je skoro 25k Eur skuplji od Nove Octavije RS, nije toliko bolji da hebe mater.

12. dams82

dams82 Overclocker

Nisu ista klasa tako da je poređenje svakako neopravdano. Octavia se poredi sa golfom, a passat sa superb.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Stevie_Ray likes this.
  13. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Bas tako, ovo je isto kad bi se cudio sto je A6 skuplji od A4.

Taj AMG gore bezveze, ima tablet, bolje da su holder za telefon stavili kome je do tih dzidza.

14. Qler

Qler Veteran foruma

Juce sam se ganjao sa ovim AMG i GT3 porsche :D guzva pa sam bio konkurentan :D ali brate sta je ono onako, kad krenu sa semafora ja ko na biciklu :D

15. selvin

selvin Moderator

Nemojte ljudi pricat gluposti :) Sjedi jednom kraj ovog tableta pa ga popljuj i sutit cu. Dotad bolje da sutite.

Ako vam bode u oci na slikama i izgleda ko tablet u pezou ne mora znacit da je isto smece.

16. XTRage

XTRage Veteran foruma

Sjedio, vidio, probao, smece.

17. Haker

Haker Veteran foruma

Smeće

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

18. XTRage

XTRage Veteran foruma

Dzaba mu i 8k rezolucija i 100 jezgra CPU/GPU kad je ergonomija totalno debilna, tableti nemaju sta traziti u autu.

19. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ja se zezam, ovdje sve boomeri :D

selvin likes this.
  20. zoi

zoi Veteran foruma

Znam da nisu ista klasa, to je još čudnijenkad pogledamo ovo o cijeni što sam govorio. Kingt opet o 2020.godistu a ja fino napisao o kojem godistu govorim.

Pa nisam se čudio da je Passat skuplji od oktavije, pročitaj šta sam napisao.

dams82 likes this.