Ovdje na forumu valja samo sto neko misli, jbg drugacije ne treba da postoji, niti smije iko ista drugacije da voli...
Najjače je ovo kad se upale kad dirneš njihovu marku auta. Tačno se vidi na kojem smo forumu. Od console fanboys s godinama došli na car fanboys.
Meni je najgore ubjedjivanje da je to jedini pravi izbor, jer eto sve drugo je sranje, vi niste dobro istrazili, ja jesam, znam sta valja i nema se tu vise sta polemisati. Iskazi svoje misljenje i iskustvo, trebao bi nam biti cilj da se dodatno informisemo, nadam se? Valjda svako ima neke preferencije, vodi se njima i na kraju se uklopi u budzet. Svaki brend ima itekakvih fula, cak promijene pravac skroz jedne serije, i ono sto ti se svidjalo sada mozda moras potraziti u drugom brendu. Kako god, mi pusimo foru, kako smo i sa konzolama i pc master race, doslo je i rgb vrijeme auta (tu je vec godinama), samo ko ima ozbiljne pare ce moci uzivati istinski, sve ostalo je...best buy? Ovo za fanboys ne mogu da se slozim, sve mrtvi dizeli i 3l potrosnje (da pojasnim da trolam, da se ne upali ko )
Slažem se. Nije isto dati savjet i gurati svoje pod svaku cijenu. Ja se ložim na nisku potrošnju, ne zato što sam škrt ili nemam za gorivo nego što mi je drago da manje zagadim planetu, manje lomim leđa da zaradim, manje idem na pumpu (i to mi je dosadno), više obiđem za manje uloženog. Ali ne idem okolo i nabijam na nos nekom ko vozi veliki auto koji troši 10-15 litara. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nemaju sta trazit, slazem se. Ali je takav trend, a ovaj je vrh, ne treba pljuvat i govorit da je smece zato sto ti se ne svidja koncept uopste. Ne svidja se ni meni koncept, al znam da je dobar i ergonomija je dobra, idealno pozicioniran ako vec moras da ga uglavis Pogledaj teslin tablet i ergonomiju.
Meni opet nije zao na gorivo, ako ide zao bi mi bilo sipati 10-11l na 1.6 benzin, ali mi ne bi bilo zao 15-16 na 3.0 benzin
Nesto si ti to pomijesao Da ti sumiram diskusiju: Pezo je best buy jer ga vozi Tale, ali Skoda je bila best buy kad je vozio Tale, eh sad Skoda vise nije best buy jer mnogi misle da je ista cijena ko Passat i zive u 2019. godini generalno sa cijenama. Ali je zato sve isto smece. Mi Merc fanboysi branimo zivotom da nije kinesko smece vec njemacko smece. I mora biti bolji od francuza, pa makar bio gori od čeha i svedjana. Eh sad svedjani isto proizvode u Kini, pa se tu stvari lome. Niko na forumu ne voli tablete ni u rukama drzat, kamoli u autu, tu smo jedino slozni.
Pa neki umjerene velicine u modernom autu ok,jer se sada sve preko njih upravlja ali ove varijante,15,20,32 inca nakaceno na konzoli,kao da si u kinu i pustis sebi filmove. Ne uklapa se u dizajn enterijera nikako. Meni je to sve distrakcija u voznji i ta i jedna sekunda nekada moze biti presudna.
Pa stvar je što nije dobro da je sve preko njih. Ali kad je sve preko njih bolje da je sto veci i visoke rezolucije. Stvarno je auto doživio peak do 2010-ih. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
I na tabletu ok 8 inca sve odlicno vidis,kao i na ovom od 15. Cak je jasnije na manjem,jer nije na njima visok dpi. Ali stvar je dizajna i uklapanja tog ekrana u enterijer. Auta od 2015. kao da su uradili dizajn i onda na kraju skontali da im treba i tablet i onda ga samo priserafe na konzolu. Tako izgleda dizajn kod svih ovih kod kojih ekran nije u konzoli,nego gore negdje postavljen,da strsi...jos kada stave velicine tva,ruzno vala,taman da je najjaci tablet,tipa tab S9 u njemu.
Nije da mi je lijepo, ali nije ni da mi nesto posebno smeta, svakako mi je minimalna interakcija dok vozim, ionako jedino sto podesavam je klima, ostalo preko volana. Prikaze mi navigaciju iz telefona, apple ili youtube music- Moj tablet je u konzoli doduse
Hmm, poznat mi ovaj lijevi widescreen display, ko li je to uveo prije 8 godina? Suvozacev dodali da sakriju to. Audi nema svoju politiku, pa moraju kopirat? Sljedeca generacija, polozeni tablet, 99% sam siguran. Isti klinac sa bmw, hyundai, kia, svi imaju sad ovaj widescreen. Ko ih tjera na to? EDIT: Evo ovi su prekucali: https://www.theverge.com/2024/1/22/24045932/ford-android-screen-display-size-os-apps-gaming-lincoln https://www.roadandtrack.com/news/a39765002/bmw-7-series-theater-display/
Normalno da ima, izgleda odlicno. Ne prave oni auta za ljude koji su odrasli na golf 2 vec za nove generacije koje se rode sa telefonom u rukama. I ja se slazem da neke osnovne funkcije trebaju biti fizicki dugmici ali kad stavis navigaciju na ogromni ekran, bas dobro izgleda, pa mob na drugi ekran itd.
Ja nemam ništa protiv ekrana, samo protiv single point of failure dizajna. To ne mogu svariti nikako..