Hrdja se na diskovima pojavi i za dan-dva, kamoli za 8 mjeseci, ako su bili dobri tad, vjerujem da su i sad. Sent from my SM-F711B using Tapatalk
Znam, na nekim se pojavi za dan, kod mene npr ne palim po 15 dana i ništa. Ovi su baš zahrđali pa vidjet ćemo kakvi će biti kada se provoza. Btw jesu li ovo 2.5 što svi kukaju na njih ili je ovaj ispeglanija verzija ili nisu nikad ni bili dobri? Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
vidim nova posuda za rashladnu, crijeva vidi se da je dosta na njemu rađeno. Možda je već neko faso ao šećer Sent from my iPad using Tapatalk
Kad krene... neki dan gledam nesto auto, vidim zadnji tocak mi kriv, ukosen prema unutra, kao da me neko udario u tocak pri vrhu i nakosio sve unutra... epilog, morali rezati sarafe da na lafetama podese nagib (fabricko sve zapeklo bilo) i kad su sve rezali zamijenio sam i obje nazad lafete.. Nadam se da je to to 200KM retrovizor, 200KM DFP, i sad 200KM ovo... bazdaren na 200KM...
Nista ovo nije puno. Realno sve sam dobio sa dobrim popustima. Evo nek se jave kolege sa drugim markama, sa cijenama dijelova i ruku za ovo isto... Nov retrovizor sa ogledalom (varijanta bez preklapanja kod mene, samo puddle light, grijanje ogledala i zmigavac u njemu) Nov grijac DPF-a i ciscenje dizne Nove dvije lafete i 50KM spura kod Ferhatovica...
Što luksuznije auto voziš to luksuznije cijene dijelova, uvijek bilo. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Majstor vozio, a radi uštede vremena, isplatnije mi je ovo bilo. Plus, nedavno sam kod Aldin a radio i ne reče mi ništa za ovaj točak...