I kod mene je garaža i isto. Zavisi od garaže ali i u nju se uvuče vlaga posebno kada su nagle promjene vremena. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
meni prvo sto pada na pamet je razlika u temperaturi vani i u garazi. Moguce da se "poremeti" zazor izmedju plocica i diska usljed razlicitih temperatura i sirenja materijala.
Kod mene npr na jednoj strani imaju dva velika otvora i na vratima dva mala. Problem je što na dva velika uđe veća količina zraka i kada naglo zatopli ili velika vlaga u zraku bude na proljeće zna u sat vremena promijeniti vrijeme auto bude mokro. Sada sam jedan prozor zatvorio pa je bolje ali kad god tako bude ja ga vani parkiram. Opet da je gora garaža ne znam. Ko god parkira u garaži jasno se vidi, lak izgleda odlično, posebno ljeti, ipak se auto ne prži na 50 stepeni. A ko ne opere pod auta, sol će ga načeti ne znam gdje da parkira Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ovo sa struganjem diskova ima bas neke veze sa garazom...i kod mene struze samo kada je u garazi...kada bude napolju,ne struze nista. Kod mene je garaza zatvorena skroz,nema nikakvih otvora
Moguće, kod mene je svaki auto vani već. 20 godina, nisam nikad imao garažu kao ni zvukove kod prvog kočenja... Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Ništa karton, i imam četku kupljenu nekad 2010 možda i prije, mekana, u OBI kupio, godinama tražim sličnu, nema. I kako imam Forda, imam grijačem prednje šajbe za čas se sredi samo
Ja sam uzeo ovo ljetos, radi i po zimi, minusu. https://solomaher.ba/proizvod/cjenik/cjenik-auto-oprema/prekrivac-za-vjetrobransko-staklo-xxl/
Da li neko zna mozda za koje vozilo su ovi diskovi i disk plocice? Da li je ovo prednji set ili zadnji?
Koliko vidim to je set, za fauve koncern. Ti ono audi vozis pa mislim da ti odgovara: AUDI A3 Sportback (8PA) ( 09.2004 - 03.2013 , 90 - 250 PS)
Zadnji kraj. Bar plocice. Diskove ne vidim dovoljno. Ako su samoventilirajuci onda su prednji. A ako nisu onda zadnji. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pozdrav Dino. U Octi mi je Swing radio. Išao bi na Columbus, jel dobro da uganjam polovan na otpadima pa da ugradim. (jel zeznuta procedura). Šta je sa ovim android kopijama.