Samo karavanska verzija Mada odoron od dizajna kako vani tako unutra Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Razumijem što ti se ne sviđa unutra ali poredeći sa Teslom, pa i sa Mercedesom ovo je neuporedivo ljepše auto unutra.
Teško je reći šta je gore, svi ti ekrani su odvratni. Prošla generacija passata je ljepše auto u svakom pogledu Sent from my SM-S911B using Tapatalk
istina je da ovi tableti izgledaju poruzno, ali ljepsi su od onih sklopocija u mercedesima sto su bile, o tesli da ne govorim
ne vidim ja problem u tome, barem iz licnog iskustva govorim. ja kad vozim ionako nista ne diram, toliko do te mjere da sebi ni klimu ne znam nastimati, vecinom na auto radi ili je ugasena. a pogotovo kad sjednem u neko drugo auto gdje mi je sve strano. muziku prebacujem na volanu, a veliki ekran je zgodan radi navigacije.
Meni je veći problem single point of failure Taj ekran. Evo jaranu na Cipra Formentor se multimedia restartuje i ne može klimu namjestiti. Ne vidi radio, navigaciju, sve prestane raditi. Tj radi ali je screen frozen I Može se jebati.
To je ono o cemu trubimo godinama, i naravno odvracanje paznje u voznji. Uvijek je argument fanova tih sranja „ne znam nikog kome je crklo“. Crknut ce, mora crknuti prije ili kasnije.
Postoji li ikakva prepreka/zastita/mreza koja se moze ugraditi kada je samo pola drugog ili treceg reda sjedala preklopljeno (da ne lete stvari na onog sto sjedi na ne preklopljenoj polovici) ? Pokusavam izguglati ali ne nalazim nista pametno.
Googlaj Car Net na Amazonu https://www.amazon.co.uk/Protection...94600850&s=automotive&sr=1-26&ts_id=303758031 https://www.amazon.com/MICTUNING-Universal-Seat-Storage-Organizer/dp/B013W8LMFI
A za sta bi zakacio tu mrezu? Jedino da uzmes onu obicnu sto ide poprecno pa nekako zakacit za vozacevo sjediste i nazad zakacit iza malca. Nema sanse da nadjes da je striktno pravljeno za to sto trazis.
Nisam izricito rekao da mora biti mreza, moze i rigips sto se mene tice @Haker pa ovo i jeste cesce problem SUV-a sa tri reda sjedista Mada u globalu nema veze sa formatom auta.