Možeš uplatiti EA Play pa iams onih 10h da probas. Tako sam ja. Steta sto stariji naslovi budu pregazeni citerima. By the way, ugasili su stats sad i za BF5:
Taj cant fetch report na BF5 se provlaci od kako je izasla igra. Par dana ne radi pa proradi opet svaki put.
Ovaj portal je mocan alat, steta sto je dosao uz ovako losu igru: https://twitter.com/andygmb1/status/1462091129336344585
Eto ubacio sam veci jpg. Fali i server status prije ulaska da znas da li je partija pred kraj kao sto je bilo sa BF3/4, pisao je i M-COM status za RUSH. Izgubis vrijeme ulaskom i izlaskom sa servera kada vidis da je ostalo samo 10 tiketa.
Vau, od dvostrukog BIHNet dobitnika BF2 nagrada na takmičenjima do Warzone igrača, malo me bilo sramota... al' kad vidim sve ovo nije me više
BF4 je i dalje solidno core BF iskustvo. Nisam dalje probao, možda uzmem BF5 za pet dorala, no otom potom.
Ja predlazem da se vratimo BF3, Caspianu ko u stara vremena, znam da su me busili ko reseto i sada ce, ali ipak je bilo zabavno. Ne naravno samo caspian.
Sto se bolan mucite, bad company 2 i to je to. Nismo vise vremena proveli kolektivno ni u jednoj drugoj igri.
zar bad company 2 jos uvijek moze? Ja bas prije sedmicu instaliro, pokuso da se ulogujem, ne moze. Hajd reko servere sig pogasili i izbrisem
Prije 7-8 mjeseci se moglo fino igrati ja igrao, sad evo gledam na gametracker sajtu igra je mrtva ukupno 40-ak igraca online na 3-4 servera, ostalo sve prazno.
Ja igram Bad Company 2 skoro pa svake sedmice. Bude uvijek 1-2 full servera, 32 igraca, rush. Definitivno najbolji BF ikada. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hajd evo skinut cu opet, ako ne bude ti mi platis bandwidth edit: ne moze, unable to log in kad pokusam multi
Edit 2: moze, iskljuciti remember password and user: https://steamcommunity.com/app/24960/discussions/0/828935672481356392/?l=czech
Ja nagovarao Samira, Vekija i Mirzu, ali im je taj BF zastario, kretanje im ne odgovara itd. pa neće da igraju. Ja bio instalirao, ali niko ne igra, pa uklonio.