BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by VR6, Dec 27, 2007.

1. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

To me i interesuje da li je neko upucen ili ima licnog iskustva sa tim da li radi van BiH. Stariji su ljudi u pitanju pa hocu unaprijed da ih naucim kako sta, ako je u opste moguce.

dams82 likes this.
  2. selvin

selvin Moderator

Trebalo bi da moze, ako se ne varam paket je napravljen zbog dijaspore.

Patton2410 likes this.
  3. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Ima Moja TV Ino paket bas za inozemstvo.

Gdje bi roditelji tj. na cemu koristili aplikaciju?

Uzmi u obzir da dosta kanala sa obicne mojeTV koja je dostupna u BiH nije dostupna u tom paketu.

U svakom slucaju, skoro 3 godine sam koristio aplikaciju, najvece smece ikad.

Ne bih je nikom zivom preporucio. Kako sam uzeo iptv za skoro istu cijenu rodio se.

4. Patton2410

Kada odem na moj trenutni Moja WebTV racun, ne vidim taj moja tv ino paket, ali mozda ce se pojaviti kada dodje vrijeme za produzenje, a to je za sedmicu kad mi istice.

Starci bi koristili na TVu. Ja ovdje koristim Moja WebTV preko TV aplikacije i slazem se da je zesce sranje, ali barem radi i nikad ne steka. Ja koristim samo za Arene da pratim, a njima bi bilo drago za bilo koji domaci kanal d a imaju na tv da gledaju da ne moraju preko tableta.

Ma da radi 5 kanala nasih njima bi bilo dovoljno.

5. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Mislim da je u tome fazon, neki tv kanali ne dozvoljavaju redistribucuiju van BiH pa mora biti neka razlika.

6. zippoo

zippoo Veteran foruma

BHT je nesto ukinuo oko moja web tv,bas vezano to za gledanje izvana,ako se ne varam.
    Najbolje pitati na klix forumu na temi bhta.
    Ovo je ikinuto unazad mjesec dana.

7. Patton2410

Nisam prisutan na Klix forumu a iskreno i ne zelim ni sada biti. Nadam se da nije to slucaj, to da su ukinuli taj ino paket.

8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Patton2410 likes this.
  9. dams82

dams82 Overclocker

Lista kanala je očajna, inače ne gledam tv, ali razmišljam da sam penzioner koji prati domaće kanale vjerovatno bi to bilo N1, Hayat, bht1, FTV, OBN, nova tv, a na ovoj listi nema ni jedan od nabrojanih....

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

10. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Pretpostavljam da bi ti onda MojaWebTV bila 40 km mjesecno.

11. Patton2410

E, hvala. Trenutno ne fercera ovo kako treba jer kad kliknem kupi, i ono trazi da se logiram... pa kad se ulogujem u opste me ne odvede do tog paketa, cak ga ne mogu nigdje naci.

Mislim da je razlog toga sto trenutno imam vec jedan paket aktivan, i da cu ovaj moci uzeti tek kad trenutni istekne. Sto je za koji dan pa cu opet testirati.

Ma njima ce biti dragi bilo koji nasi kanali. Ni jedno ne razumije engleski, i onda kad su tamo i bulje u tv bas ono ko tele u sarena vrana, gledaju a nis ne kontaju.

Za 20km za mjesec vala da im samo ubije monotoniju dok je buraz na poslu isplatit ce se.

Last edited: Nov 16, 2024
  12. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

MojaWebTV ti je sigurna opcija. Jedan moj drug je razveo sebi TM sa VPN-om, ali legislativa gore je malo rec kriticna jer teoretski ako ti padne vpn tunel i enkripcija a streaming nastavi, moze te lupiti ona 1200 Eura kazna.

13. Patton2410

Sad kad mi je istekla trenutna ponuda Moja WebTV, pa otisao da uzmem starcima ovu INO opciju... i logujem se ja na svoj racun, i kliknem kupi na INO paket, ono me samo prebaci na drugu ponudu gdje INO paket nije jedna od opcija.

Jedini logican razlog zasto bi ovo bilo ovako ja mislim je, zato sto ovaj paket mozes kupiti samo ako si doslovno u inostrantvu. Barem se nadam da je to razlog. Uglavnom nisam nasao nigdje da pise je li, ili ne moguce ga samo kupiti iz inostranstva. Sranica im je generalno katastrofa.

Tako da cu morat kad starci budu tamo im objasniti kako da ovo urade. Bit ce interesantno. :)

14. selvin

selvin Moderator

15. Patton2410

O, Boze, pa imam vec login sa emailom. Prvo nisam mogao uzet Moja WebTV za druge mreze u BiH na mom racunu od telefona koji koristi Ultru, pa morao otvoriti novi mail login za to. Sad moram otvoriti jos jedan login sa mailom samo za INO paket?

Pa brate ako je tako onda stvarno.

16. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Ja ti rekoh, bhtelecom. Stvari koje ne mozes ni zamisliti ti se mogu desiti.

Meni se u pola pretplate za domaci MojaWebTV prebacio paket na INO i nisam mogao gledati nista :D

Onda se jednom desilo da se mogu prijaviti na account sa random unosom za lozinku, bukvalno bilo koja slova bilo sta i log in ide.

X situacija je bilo.

17. zippoo

zippoo Veteran foruma

Samo da vas napomenem da je decembar poceo i da se do kraja godine moze iskoristitit bonus plus popust...zavisno koliko je ko sakupio bodova.
    Pa obratite paznju,da vam ne propadne :D

Stihoklepac likes this.
  18. dams82

dams82 Overclocker

Dođe poruka od BHTelecom, bar ja svake godine dobijem.

19. zippoo

zippoo Veteran foruma

Imam 16,20 KM na bonus plus...velike su pare u pitanju i da zaboravim prijaviti :D
    Sa zadnjim racunom cu imati 2 KM vise

Kako su digli prag,tj. pojeftinili bodove,ne moze se vise nista ni sakupiti.

20. dams82

dams82 Overclocker

Ja imam dva broja na pretplatu i jedan na dopunu, skupim između 15-20KM,znači 15 mogu iskoristiti.

zippoo likes this.