BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by VR6, Dec 27, 2007.

1. Picoooka

Picoooka Komšija

Da li vec postoje neke informacije da nece zadrzati eon platoformu koju vec koriste telemah korisanici jer to bi bilo pogubno i najvjerovatnije uzrok raskida ugovora veceg broja korisnika ? Ja na mojatv necu pristati za 90-100km koliko ce vjerovatno traziti za premium paket.

Ne preostaje nista nego presaltati se na najnizi paket i cekati konkurenciju,ako je uopste i bude duzi period nazalost :( sta smo docekali u 2025 god. za nepovjerovati.

2. Haker

Haker Veteran foruma

Može preko vpn.
    Ja eon plaćam jer tetka u Belgiji gleda preko eona i sve odlično radi, gledao tv kao i mi ovdje sve full.
    Kaze selvo ne čitam, ali teško je shvatiti od silnog pametivanja da li si onda osuđen na taj moja web tv u slučaju kao kod mene.

Ugl jad, ljudi kupe jedinog konkurenta totalni monopol i sve po ps-u

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

3. AggressoR

AggressoR Komšija

Prijatelj mi isto koristi u Njemackoj moj account isto preko vpn.
    (Mislim da u jednom momentu mogu biti 3 aktivna uredjaja + eon box koji je zasebam)

4. Haker

Haker Veteran foruma

U mom paketu se moze jos jedan app instalirati na drugi utedjaj i jos pet uredjaja preko weba, u ovom najjačem paketu mislim da se mogu instalirati dvije aplikacije plus box.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

5. AggressoR

AggressoR Komšija

Moze 5 preko web ali je caka da samo 3 mogu radit u isto vrijeme.
    Prije 2-3 mjeseca bas nesto namjestao na mob i baca tu gresku, previse uredjaja u jednom momentu koristi.

Dok box je zaseba prica.
    Eon duo premium.

Haker likes this.
  6. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

MojaWebTV i jest u takvom stanju zato sto je "interno" napravljena i nije adekvanto financirana sa infrastrukturnim dijelom.
    Teoretski bi se mogli OTT boxovi koji se koriste za MojaTV Go. koristiti putem VPN-a ako ti destinacijska konekcija BHT.
    Samo koliko vidim povukli je sa portala, izgleda da nema vise MojaTV preko 4G.
    Jos odem na aleternativnu web stranicu mojatv.ba istekao certifikat kakav cirkus. Digitalna transformacija.

7. alensa

alensa Novi član

Prebacili su sve bitnije fudbalske utakmice na Arene "Premium" tako da sad nista ne mogu gledati preko MojaWebTv.

8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Nisu sada prebacili...tako je od kako postoji Arena Premium. Na njoj su Engleska liga,Spanjolska liga i Italijanska liga,takodjer i Francuska.
    Na obicnim arenama neke znj lige

9. alensa

alensa Novi član

Kako sam ja onda sve i jednu utakmicu i lige prvaka i engleske premijer lige gledao iskljucivo preko Moja web tv, dok vec sedmicu ili dvije puste samo po 1 žlj utakmicu?

10. selvin

selvin Moderator

Vrlo vjerovatno da si gledao te utakmice preko arene premium koje vise nemas u svom paketu. Koji paket imas?

11. alensa

alensa Novi član

12. selvin

selvin Moderator

Aha, mislio sam da si upratio te izmjene a da ti i dalje nije jasno :) Ako si na net S, isplati ti se preci na net M ako gledas arene jer ces dobiti i drugih pogodnosti. Bolje nego doplata samo za arene 5KM na net S.

13. alensa

alensa Novi član

Istekao mi je ugovor tako da cu vidjeti. Sada placam mobitel Extra S+mojatv full S + 3 STB-a

izadje okruglo 100KM mjesecno stim da nemam vise utakmica, a internet je 20 download

100 maraka za sve ovo je previse.

https://i.imgur.com/8Mn9rVa.png

14. zippoo

zippoo Veteran foruma

Tebi se onda isplati preci na net M paket (ne znam da li ti uopste treba fiksni telefon,slabo to ko vise koristi) i imati ces ove Arene Premium u paketu i HD kanale a paket kosta 58 KM.
    A da bi nastavio gledati i na moja web tv arene premium,izgleda da sada za to traze dodatno 5 KM

15. selvin

selvin Moderator

Ne traze, to je za one sto nemaju mojatv a hoce mojawebtv kroz druge usluge/pakete.

16. zippoo

zippoo Veteran foruma

Evo ja imam net s paket i mojuwebtv i iako sam dokupio Arene Premium,nemam ih na mojawebtv a tamo u onoj obavijesti pise da se arene premium na webtv placaju jos 5 KM.

17. selvin

selvin Moderator

Ne pise, vec lijepo pise:

Izmjene u ponudi Moja webTV paketa podrazumijevaju:

• Za korisnike Moja webTV koji uslugu aktiviraju kao netFlat, BH Mobile (postpaid ili prepaid) kao i korisnike Moja webTV prepaid usluge – zadržavanje Arena Sport Premium TV kanala uz povećanje cijene mjesečne naknade za svaki od paketa za dodatnih 4,99 KM sa PDV-om.
    Ti tu ne spadas jer imas mojatv a ne netflat, bhmobile ili mojawebtv prepaid. Imam net M paket i imam arenu premium na mojawebtv. Zovi 1444 ako nemas.

18. zippoo

zippoo Veteran foruma

Bilo do 1.2.2025. i nemam vise. Aktivirao preko TVa Arene Premium i njih na STBu imam a na mojawebtv nemam. Ne znam koji je vrag...nazvati cu telekom sutra.
    Evo sta imam od arena

19. zippoo

zippoo Veteran foruma

Evo zvao sam sada.
    Kaze mi teta iz Telecoma,da je problem sto nesto rade na servisu,kaze redizajn i zato nemam arene premium preko moja web tv.
    A nesto mi rece,ko ima mojuwebtv preko broja ili neceg drugo aktiviranu,on ima arene premium .
    Malo nejasna situacija ali kao radi se na vracanju arena premium na mojawebtv.

20. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Jeli iko nekada BH Telekomu predlagao da prodaju graficke kartice vise srednje klase preko svog Web shopa :D

Dakle kartica ranga 4070/4080 i jace :D

To je kao prodaja mobitela...