Dobar je Hankov komentar na kupovinu automobila. "Marie, next time I have a birthday, remind me to by myself an airplane." :smt005
Spoiler Kakva epizoda... jednostavno sam oduševljen ostao. U početku ne toliko zanimljiva, ali od pola se sve preokrene. Pitanje je samo kakav će zaplet donijeti ubistvo onog djeteta. Peta epizoda out, znači još jedna pa pauza ?
8+8, jos tri. Flynn is back :mrgreen: Doslovce neki dan se bezveze sjetih kad se poceo zvati Flynn, kad ono odmah eto ga :lol:
Ja doso do 4 sezone, 2 epizoda, koliko uopste ima sezona? 5? Inace nisam htjeo ulaziti u ovu temu zbog spoilera ali kako mi je legla serija malo je reci, ispunila ove tropske dane u potpunosti...
Sad razvuci sa tom jer imas petu aktuelnu sezonu, koja je dogurala do pete epizode ako se ne varam. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
E jbg ja konto da je zavrsena serija pa poceo gledati...A svako koliko izlazi nova epizoda, sedmicno, ko Prison Break?
Spoiler Nema šta, Walter se još jednom pokazao kao pravi bad ass. Nije epizoda bila nešto uzbudljiva, ali mislim da je samo uvod za naredne dvije
Ostao je još jedan zaplet ili više s tom epizodom što slijedi, i onda naravno iščekivanje dok ne krene ponovo