Spoiler Koji papak upuca Mikea hladnokrvno a baš mi Mike postao drag lik. Ne sviđa mi se nikako Walterova transformacija. Ovako ispadne nježnija verzija Tuco-a. Mada mi nije najjasnije što je upucao Mike-a. Nije valjda samo zato što mu ovaj nije htio dati imena 9 onih zatvorenika. On je to planirao jer je već prije izvadio pištolj iz torbe. Ne uklapa mi se to nikako pogotovo jer se Mike povukao.
Spoiler Zato sto ga niko je šljivi i ne shavata ozbiljno u nakani da postane kingpin? Ocito da Walter ima jako visoko misljenje o sebi i da mu sve vise smeta kad ga neko ne slusa.
Spoiler Moguće. Baš nikako mi ovo se ne uklapa kako god okrenem. Doduše ima smisla to što govoriš. Lako plane i poslije incidenta sa Tuco-m nije isti.
Nemojte samo momci pisati u spoiler-kodovima. Prije smo tako radili pa ružno izgleda te se stavilo u naziv teme i: "[spoiler alert]". Odnosno, ko nije gledao zadnju epizodu da ne zalazi u temu.
Mislim da ga je Walter rokno jer je htio da mu na samrti da/kaze listu tih ljudi. Ali je tek onda skonto da listu moze dobit od one kucke. Sljedece je garant ubijanje one devetorice. Medjutim DEA ulovi onog advokata, znaci i to ce se zamrsiti. Vec znaju i kome je lova isla.
Ima nas što čekamo da se sezona završi pa da gledamo u komadu. Sad evo uđih da pitam do koje su dogurali i pročitam ovaj stivijev komentar.
Druže moj nemoj ulaziti u temu.. valdja si upratio na starim postovima da se pocelo pisati bez spoiler tagova te je isto fino naznaceno u nazivu teme. viewtopic.php?f=56&t=26701&start=125
Volio bih da hoće ostaviti prostora za eventualni film, prvenstveno mislim na Jessea a zašto ne i Walta. Za mene najbolja serija svih vremena. Toliko mračna, nepredvidljiva, zanimljiva, pregršt bogatih karaktera, gotovo savršena u svakom pogledu. Jedva čekam šta će biti sljedeće za Vinca Gilligana, kreatora serije.
Mislim da naziv serije najbolje objasnjava kuda tezi razvoj karaktera WW, tako da tu ne bi trebalo ocekivati iznenadjenja.