Breaking Bad [spoiler alert]

Discussion in 'TV, muzika, filmovi i serije' started by XTRage, Apr 10, 2011.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Dobra je serija bila, samo glupa scena kad lik izlazi sa pola glave i popravlja kravatu, daje neozbiljan karakter seriji.

2. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Ne bi možda valjalo da je s ovim kraj, jer ipak je ovako na neki način ostalo nedovršeno. Još jedna sezona, da se ne razvuče, i onda nek završe konačno :mrgreen:

3. NAILS

NAILS Moderator

Ja sam kontao da ne gledam dalje od 3 sezone koliko mi je serija sjela. Epic u svakom smislu osim naklokanog Gus-a. Pravi terminator, nema sta. Dobro Walt rece, sta.. iam 6 culo..

Sto se tice trovanja. Da je bio onaj njegov grah, mali bi bio mrtav tako da sam na to isao ..da Walt ne bi ubio dijete. Ipak odlicna taktika, samo malo napravi frku ali malom nece nista faliti. Skuzih da ce ga stari udesiti ..pitao ga Walt da li se predomislio pa sam sa tim i posumnjao sta ce se desiti.

5 sezona ne sjeda nikakao ovdje. Zavrsili sa kuhanjem, zavrsili sa gazdom.. sta vise snimati.

Ja se mozda odjavim sa ovom sezonom jer stvarno nema smisla da mi kvari savrsen serijal u svakom smislu.. od akcije do glume.

Inace.. kad' uze druga kola.. gdje ono njegovo koje voza bez ratkape od pocetka serijala.. hahaha.

4. Zlatan

Zlatan Komšija

meni je bas to bilo cool....kao prvo pomislis 'na koju foru je prezivio' a onda skuzis da nema pola glave :smt003 :smt003 :smt003 kad malo razmislis mozda to i nije nemoguce...., a bilo je i mnogih drugih nerealisticnih i neozbiljnih stvari u seriji ..sve u svemu nekad cu opet mozda prije sljedece sezone odvrtiti cijelu seriju jos jednom....meni licno najinteresantnije je bilo na pocetku dok je walt jos bio novajlija......kasnije su mnoge stvari nazor radili isprazno ponavljali i kao nesto dramatizovali , ali Boze moj niko nije savrsen :)

5. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Kad se samo sjetim kad je Jesse-u kada propala na pocetku serije. :mrgreen:

6. donjapa

donjapa Overclocker

Potpis

:roll:

Automobil je imao nesrecu prije 2 epizode, ovo je garant zamjensko... :)

7. XTRage

XTRage Veteran foruma

Da, razbio ga je, a svakako mu je trebalo novo jer je sakrivanje bilo bitno u zadnje dvije epizode.

:mrgreen:

8. Stevie_Ray

Ruzno je do bola, pogotovo u onoj njegovoj boji. Kakav covjek uopce uzme onaj auto?

Tu im je bas ovaj model dobro posluzio. :D

9. NAILS

NAILS Moderator

Nesto sam ja propustio. On je stigao kući s njim kada je komšinica gledala šporet. Ali ne vidjeh kada uze ono bijelo ..sta je vec ono, IQ luk car.

10. Stevie_Ray

Mislim da je Toyota Yaris.

11. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Poslije nesreće je napravio opet ono svoje hebe ogavno, mislim da je Maple :mrgreen: , a baš, nisam ni ja vidio kad je uzeo drugo, no valjda je i morao da bi se bolje prikrio i postavio bombu :)

12. NAILS

NAILS Moderator

Sad' sam vidio. Jeste Yaris. Mozda je mazno nekom iz praonce.. hhaha.

13. Haker

Haker Veteran foruma

Koje je auto prije vozio? Neki dan prođe kroz grad isti onakav :D

14. donjapa

donjapa Overclocker

Pise ti gore:

Pontiac Aztek

Da budem precizniji:

15. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Ja ružnoće i odurštinje od auta :lol:, Maple makar kopira kako treba :mrgreen:

16. Stevie_Ray

Ne mogu shvatiti kako neko moze napraviti takav auto i to u 2001. godini. :lol:

Beskrajno je ruzno, nijedno auto ne moze bit ovako ruzno, taman da ga ciljano ides pravit u tu svrhu.

17. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Dvije zamjerke seriji: auto i kad Gus izadje kao Terminator :) I nadao sam se da ce preuzeti lab i napraviti jos jednu sezonu :mrgreen:

18. kvaju

kvaju Komšija

Pogledao sam i ja sinoć seriju do kraja, pa mogu gledati ovu temu :)

Serija je extra, od OZ-a nisam gledao nešto ovako dobro (doduše nisam nešto ni gledao vele)

Ček pa jel se ispostavilo da je mali otrovan uopće? Koliko se sjećam nije, nego je onaj predpostavio da se on otrovao od onog
    otrova iz cigarete, ali ispalo je da nije.

Jedine zamjerke seriji :
    Ona 2 meksikanca ćelava blizanci oni - nije im ono trebalo, likovi su pravo ono
    kao zajebani su - ali nisu, oni pogledi tišina, baš ono niđe veze, mogli su nekog drugog stavit da ono glumi.

Kraj je super, pogotovo kad shvati da mu je žena dala pare onom svom bivšem šefu (jel on poginuo od onog pada?) i kad se on odvalio smijat u onoj rupi :D

I šta nisam upratio, tko je na kraju javio Hanku da ona dvojica (ko fol zajebanih :D) dolaze ga ubiti?

19. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Pa ipak ga je Walt otrovao jer na kraju u njegovoj bašči pokazu onaj cvijet kojim je otrovan, ako sam skontao kako treba :) Sto se javljanja tice, Gus predpostavljam, jer mu je u cilju da sredi onu dvojicu mutanata i smije se onom Zvonki (hector?) :mrgreen:

Inace, dvojica cela su mi extra likovi, s tim da mi je Tuco(?) jos jaci, lud totalno.

20. kvaju

kvaju Komšija

Mislim da nije ga on otrovao, jer neznam kad ga je uopce i kako stigao otrovati. A onaj cvijet u basti
    nisam previse zagledao, jer mi se to ucinilo kao, znas kad je vrtio pistolj
    2x mu se okrenuo u njega, a treci put kao treca sreca u taj cvijet, i ono kao na kraju taj cvijet je kao neko drvo zivota :)
    A sto se malca tice definitivno ga nebi w.w otrovao, nema on srca za to. U biti jel on uopce i otrovan na kraju krajeva, koliko sam upratio, a nisam siguran, da nije.

Sent from my Nexus S using Tapatalk