Drago mi je da se ovako završila, bojao sam se da razdužiti komplet ovu sezonu i da će je završiti kao što se završila upravo sada prva epizoda, a eto odmah su pristupili direktno. Odličan uvod, stvarno osvježenje nakon šeste sezone, jedva čekam drugu epizodu
Ima i osma sezona, nazalost. Imaju sad pricu da naprave remek-djelo od sezone i zavrse seriju ali bit ce tu nazalost jos navlacenja kao sto je preview nakon ove epizode pokazao.
Odlicna epizoda, mislio sam cekati da se nakupio jedno 5-6 ali me jednostavno privuklo, belaj Neko spomenu preview na kraju, to ne volim gledati, pokvari cijeli uzitak
Nesto kontam na kraju ce se Dexter vjerovatno izvuci na onog lika sto ga uhodi (frajer od njegove radnice), a Deb ce se morati pomiriti s tim da joj je buraz serial killer ili ce i nju roknuti ako se ne pomiri
joj sulejmana ja ne vidim sta je ondje zanimljivo :/ dexter prejak, maalo komllikuju kao sto rece neko prije mene rasteezu nesto....samo da ne dosadi narodu Sent from my X1 using Tapatalk 2.