Ja sve likove brisem, svaki put kad instaliram, pocnem iznova Necu imat vremena za MP, anforćuntli. To će bit samo ono antistresno
Jel Diablo 2 i dalje nije moguće igrati na rezoluciji većoj od 800x600? Planiram ponovo instalirati, ali zadnji put na 12x10 rezoluciji je izgledalo loše, pa reko da nije izašao kakav patch ili nešto slično?
Ima nekakav high resolution mod, ali pazi da ne skineš sebi virus sa njim Izgleda da radi. Ja to ne koristim, jer ne vidim smisao u tome, ne želim izgubit vid na presitnim ikonicama.
Bez sumnjivih dodataka igri nije moguce na vecoj od 800x600. Ako namjeravas igrati na b.net-u, preporucujem da ne skidas takve stvari, jer svako malo naleti banwave, pa ostanes bez accounta i cd key-a. Ne dopustaju nista sto je "third party".
To je sve vrijedno spomena na keynote BlizzCon sesiji danas. Mogli su nas makar pocastiti datumom izdavanja.
Evo screenshotova iz 2005., ako se neko pitao sta je WOW uradio Diablu 3 i zasto su se ljudi bunili: http://www.escapistmagazine.com/gallery ... 7797/128.2
Ma obje su svijetle,samo što je ovaj novi šaren,za razliku od D3 2005.Ni meni ne odgovara to blještavilo previše,npr Titan Quest nisam mogao,ali baš nisam mogao igrati radi žutila i blještavila,oči mi suzile od gledanja u to,valjda neće tako biti i sa Diablom :|
Ovo cekam ko ozeblo sunce, jeste da je Blizzardu trebalo puno vremena, ali siguran sam da ce biti maksimalno ispeglana igra kao i Starcraft II.