Diablo III beta report: http://pc.ign.com/articles/118/1185037p1.html. Internet konekcija ce biti neophodna za igranje, dok ce se predmeti u igri moci kupiti i za pravu lovu
Ko ce ovima vjerovati. Jucer sam ponovo krenuo jednu rundu Diablo II sa Sorceress, sto je sigurno sigurno To mi je jedno deseti build u zadnje 2 godine
Ahmete normalan nisi gdje ovoga nadje? Ovo je idol svakog ozbiljnog gamera Po meni novi AH ima i dobrih i losih strana, ali, u svakom slucaju, planiram nabaviti ovo.
Kako me ove micro transactions nerviraju, ali izgleda to nam lezi u buducnosti. Nadam se da ce balansirati te stvari koje se mogu uzeti za pravu lovu. Da ne bude 3 miliona noobova koji trce okolo sa windforce i titans javelin od 50og levela R.I.P Assassin lvl 99 HC. Ubio je lightining enchanted Mephisto ... zajebo se koju sam opremu imao, stavio max magic find mjesto max lightning resistance ...
Ako nista u trici su lijepo rjesili problem sa dopunom zivota i mane, da ne moram svakih pet sekundi ko debil one "life i mana potions" cugati. Ovako ostavljaju iza sebe orb-ove i ljepota. To ce smanjiti malo potrebu za nepotrebnim click-anjem a ostaviti nam vise vremena za pravi hack'n slash.