Pa to se znalo odmah nakon najave nove WoW ekspanzije, odnosno odgadjanja izdavanja prve kampanje za SC2.
http://www.sendit.com/games/platforms/p ... 42969.html Ima jos nekih zanimljivih igara tipa Max Payne 3, Bioshock 2 etc.
nerealno mi je to previse ako pogledamo kvantitet videa i ostalog materijala za SC2 i D3,smatrati da ce izaci u par mjeseci mi nema logike
Dešava li se išta živo na temu trice, nevjerovatno da od oktobra nema novih postova, a i njihova oficijelna stranica kao da je zaledila prošle godine. Ucrvah se čekajući, ne mogu više ovu dvicu strugati, koliko god da sam zaljubljenik Diabla.
E3,WWI,Blizzcon,tu moze bit novih informacija mada smatram da ce se sada vise skoncentrisati na Starcraft 2 promociju i Cataclysm
Samo da ne bude previse nabijena cijena originalu, da si ga mogu priustiti. Igrao sam 7 godina D2 na battle.net-u i stvarno mi je bio dozivljaj igrati multiplayer.
Ako bude mjesecna pretplata, nema mene u D3 svijetu. Postoji mnogo pametnijih stvari na koje bi mjesecno davao 20-30 KM od igre, ipak su to samo pixeli, koliko god mi draga bila. Nadam se da ce kostati nesto ispod 60 dolara, to sa postarinom je meni iznad svote koju bi bio spreman da izdvojim.
Evo upravo nakon ovosedmicnog posla i ispita se spremam da instaliram Diablo 2. Oko Diabla 3 nisam uzbudjen nimalo! Previse lici na ostale akcijske RPG-ove.