Naravno, pa kada imas odgovarajuci CPU+GPU, to se podrazumijeva. Ne zauzima CPU u potpunosti, tako da mozes slodobno da koristis oboje.
Moze nakon podesavanja, jos je u beti pa ne stima sve, ali to je najbolje sto se tice iskoristenja trenutno.
ja sam na 26% sa drugim WU,ali radim onaj veliki od 25000000 mislim da ima ovoliko nula :mrgreen: enise nisam bas skontao sta je to bolje kada si u prvih 8k,ako je ista bolje
Evo ja clockao procesor i prekinuo onaj WU od 500 i sad se pojavio novi od 10000, pa mi malko cudne brojke.
mene je potrefio neki komplikovan :? radi vec 24h a tek na pola...i to ima "samo" 500 boba, a 2 sam zavrsio od po 5000 boba za upola manje vremena
nije to samo 500 boba, otvori log file pa fino vidi cifru. On ti ga u systrayu pokazuje kao 500 (jer ne moze stat valjda 5.000.000)
prvi od 5000 boba [17:33:57] Completed 5000000 out of 5000000 steps (100%) [17:33:57] Writing checkpoint files ovaj od 500 [16:26:28] Completed 240000 out of 500000 steps (48%) [16:32:09] Writing checkpoint files jedna 0 razlike, ako je to to
Napredujemo prema zadatom cilju od xxxx< 8000 , fali nam jos pola milje mjesta da spadnemo i eto nas :smt003 p.s. Enise gdje nesta drug :smt005
Bilo je pitanje vezano za broj bodova koji se dobiju u zavisnosti od radne jednice (WU) koja se obradjuje. Listu svih aktivnih WU i bodova koji se dobiju za obradu mozete naci ovdje, a preko viewera ili loga mozete vidjeti koju ste jedinicu dobili na obradu.
Ma top 8k nije nikakav izazov. Ja kazem da idemo na top 1000. Ima nas. Nabacite klijent na masinama na fakultetima, u skolama, na poslu i brzo cemo u vrh.
Naravno, sad idemo na 5k, to je slijedeci cilj, a nakon toga na 1k. To bi bilo pravo lijepo, mada je steta, ponavljam, sto se niko od PS3 vlasnika nije usudio da nam se pridruzi.
Eh tako je to, kupe PS3 i onda samo igrice igraju. Povezivost na internet je vec visoka tehnologija za takve korisnike Posto sam u gimnaziji uzeo izbornu informatiku, ako uspijem 50% racunara ce imati F@H i stavicu na Startup da se pokrece posto se na kraju dana racunari gase. Prockasi nisu bogzna sto, poneki Celeron @2.6, neki su po 1 GHz a najveci broj su P3 i P2 ispod 800 MHz, a o RAM-u i grafickoj necemo sad...
Ovdje bitan kontinuitet i naravno broj aktivnih ucnesnika. Evo ja dajem casnu rijec da necu gasit PC i GTX 280 sve dok ne kupim GTA IV e onda slijedi