Kragu mu, nije valjda da moram jos jednu GTX 280 uzimati sada , damn, da barem ima NVIDIA maticnu, sutra bih vec ganjao drugu . Ko zna, ako pare dobijem od monitora, mozda i uzmem, sebi, moze valjda za 1300 KM doci maticna i graficka
E7200, i cekat cu neko vrijeme hladnjak iz Hrvacke, pa onda clockanje. Dotad RV770 ce se znojiti bar 12h dnevno.
Pa eto super, znas proceduru, GPU klijent za 3850, Standard ili SMP za CPU. Imas detaljne upute na forumu.
eto mene i sa procesorom , al sam uzeo ovaj SMP klijent , nisam ovaj za vise jezgri .. pa barem malo iskoristiti i CPU , a GPU pici pra'o
koji sevaplija, svaka cast Ja svoj GPU jos nisam upregao, po citav dan modeliram a ionako je spora grafa u 3ds maxu, tako da bi je jos i F@H unistio
Pa jos par mashina i imat ces malu folding farmu Sreca pa ce zima uskoro i moci ce se to fino podnositi.
jarane znas kakav je GTX 280 vent na 100%, huci ko avion. Radi nonstop od kako sam upalio folding, plus ima jedan onaj veliki birin vent, vidi se tamo na onim slikama vezanim za monitor, koji opet gura hladan zrak na bocnu stranu kucista direktno na graficku i plus hladi ove monitore od zada
Pa nema veze, vazno je da postoji sistem Steta je sto se nije pojavilo efikasnije hladjenje za GTX 280 (osim vodenog, naravno).
Ja to nepratim uopste sta radim , samo nek se radi .. nebitni su poeni za mene , nek se napreduje i nek nas je sto vise
Evo i ja cu se prikljuciti tom projektu, mislio sam da nabacim gpu klijent, graficka 9600gt, samo jos da instaliram drivere i pustit nek piči.