Ma jesu ga ubrzali 32x ccccc ovo se komotno moglo razvući na 2 sezone Winterfall i svi u njemu se nisu nikako pojavili u ovoj epizodi, a očekivao sam da će Bren nešto napraviti. Yara i njena ekipa nestali... Jedino se još treba pojaviti šupak Bronn
Bren je bijeli konj, odnosno kontrolise bijelog konja na kojem ce Arya odjahati iz grada da skine mad queen.
Pa HBO im je nudio sezonu od 10 epizoda, ali pisci rekli nema potrebe 6 je dovoljno. Kao da HBO nebi volio da moze jos 4 hefte duze izmamit pretplate.
Ideja da Dany poludi i spali grad je odlicna jer krv nije voda, a i ona uopste nije pozitivan lik nikad ni bila, samo je jedan cilj imala, prijestolje i vlast, ali ne vlast radi dobrobiti naroda, vec vlast radi vlasti i uzimanja onog sto joj po rodjenju pripada. S druge strane, realizacija i tovar gluposti u ovoj sezoni su nevidjenih razmjera, srozali su najbolju seriju ikad na nivo sapunice i nepotrebnog spektakla. Bilo je i dobrih momenata u ovoj sezoni, ali su zasjenjeni potrebom pisaca da ugode gledateljstvu. GoT je postao zrtva vlastitog uspjeha, previse je kezual publike ovo pratilo, njima su isli na mlin. Drago mi je da ima jos samo jedna epizoda, da se mrtvi konj prestane mamuzati napokon.
Meni samo jedno pitanje iznad glave je, cijela serija u fazonu winter is coming, dodje zima i paf ubishe ga jednim potezom mislim wtf..
dugo je i trajala zima koliko su zbrzali sezonu... Postaje ko neka sapunica, cak i predvidiva. Steta.
Sto se tice Night kinga, preglupo je ubijen. Mozda i ne bi bilo toliko glup sam nacin kako su ga ubili, da je to malo bolje prikazano, malo vise uzbudjenja dok se sunjaju prema njemu, a ne ovako maltene slucajno. Ove zadnje dvije bitke su katastrofa, po meni nelogicne taktike. Protiv mrtvih hajd eto moglo bi se mozda diskutovati sta su htjeli, ali ovi iz King's landinga nisu imali nikakav razlog da se postroje ispred zidina. I otkad to zmajeva vatra razbija/raznosi kamenje?
Zmajeva vatra od dovljno velikog zmaja upravo to radi u ASOIAFu, a Drogon je sad dovoljno velik. U knigama je bilo dosta tih slucajeva.
Nisam to znao, nisam procitao knjige, ali hajde taj detalj mi je i najmanje sporan, to mi je samo cudno bilo.
Zadnja je knjiga Dance with dragons, koliko znam, tek su tu dovoljno veliki da mogu nositi ljude. Ne sjecam se da su nesto palili toliko.
Bas smece. Otkad ja govorim da je gejmotron smece. Smece od serije, jedini gori smo mi koji gledamo. Prave budale od nas. Budale i jesmo sto gledamo ovo govno. Ocjena 0/10. Ne 1/10, nego 0. Golemi hejt za seriju. Valjda je vec jasno. Strastveno je mrzim.