Ova se cini dobra, al ne smijem preko neta uzet, nista dok se ne proba. Morat cu ovo koji dan obletit ove salone, da vidim ima li sta slicno.
i meni je ta prva zapala za oko... mislim da sam vidio nesto slicno u onoj nekoj maloj radnjici u Sentadi, ko zna da li jos rade, ima tome podosta
Iste ove stolice (ukljucujuci i ovu sa slike) sam vidio u onoj prodavnicu u Robotu koju sam preporucio na prosloj stranici. Ovu crvenu sam cak i probao, ali bilo je udobnijih modela.
Ja sam uzeo istu tu.Vec sam ti reko ima sve moguce opcije.Ja sam visok 198 i vrlo mi je bitno bilo da mi stoji naslon i iza glave.
I musko i zensko Jutros je moja sestra napisala onaj prvi post a ja drugi.Tezak sam 87 kg stolica uopste ne skripi i placena je blizu 300 evra.
Da ozivim malo temu Stolica kupljena u OBIu, 150KM, kombinacija kvalitetne eko-koze i platna, bas sminka izgleda, podesivo po visini naravno, i moze se ono "klackati" naprijed-nazad http://i50.tinypic.com/bwgm.jpg
Za 20km vise mogao si dobiti original verziju te stolice. I btw pogresno su ti montirali te naslonjace
Pa eto ne znam, meni je djevojka imala tog "dupljaka". Kod mene kuci npr je recimo ta "original" verzija, kupio u robotu na spratu. Uglavnom koliko sam ja mogao primjetiti, koza koja je koristena je mnogo kvalitetnija na mojoj, ovaj dio na kome sjedis je mnogo meksi i deblji. Ali glavna razlika je sto su kod tebe rucke naopako montirane, ostalo i nije tolika WOW razlika