Gdje kupiti dobru stolicu

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Ghostbusters, Mar 31, 2007.

1. dmr

dmr Veteran foruma

Na ovoj mojoj su isto plasticne noge ali drze dobro (kuc, kuc) vec 2-3 godine. A ima me :mrgreen:

2. Vedo

Vedo Moderator

U potrazi sam za kakvom pRo stolicom, max cijena 350-400 KM, ledja me ubise, sjedi se i po 10 sati za PCom dnevno. Helem, kad sam prije skoro godinu dana bio na sajmu namjestaja u Skenderiji bilo je podosta izlozeno tih stolica (uglavnom su bile sve od supljikavog materijala). Meni je nebitno, samo nek je provjerena sto se tice naslona i bolova u ledjima. Ima li ko kakvu preporuciti? Ima li neki brand koji je poznat da pravi te 'ugodne-za-kicmu' stolice? :)

3. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Brand se mnogo placa.
    Ima jedna radnja u onom narandzastom Robotu, bave se uvozom stolica (ima i Italije i Čine). Bilo ih je "boli glava" za 4-5 banki.

4. pac

pac Komšija

Pogledaj u natuzzi-u imaju jako kvalitetne stolice!

5. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Moras bubreg prodat za njih.

6. Vedo

Vedo Moderator

thx ljudi, u subotu odoh u potragu pa javim sta uzeh

7. kAcA

kAcA Aktivista

Pogledaj Udobnost (Shopping centar Grbavica)
    i Standard na Stupu, tamo sam ja uzeo svoju stolicu

edit: Ima i u hrasnom, raskrsnica prije Robota, prekoputa Bosna-Sunce osiguranja...Ne znam kako se zove al bilo je dobrih stolica

8. sumeir

sumeir Komšija

Pogledaj u ulice gdje je hotel Evropa ima radnja, cijene su paprene ali daju neko sniženje na određene stolice ako imaju neki feler tj malo ogrebe i sl , a i maš u Hrasnom radnju u ulici Azize Šaćirbegović tj kada ideš sa Malte prema Harsnom, poslije džamije 100tinjak metara sa desne strane ima niz zgrada pa tu pogledaj.

9. kAcA

kAcA Aktivista

E ovo je ta sto sam ja gore napisao :D

10. pac

pac Komšija

Udobnost ima naj nekvalitetnije stolice.

11. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

U Udobnosti zna biti dobar proizvod jednom mjesecno, ako i toliko cesto. A stolice su im specijalnog nekvaliteta.

12. perke

perke Aktivista

pogledaj i radnju u Branilaca Grada, prekoputa Saborne crkve... tu smo prije 2 godine uzeli stolice za ofis, tad su bile oko 600km ali su vrijedne svakog feninga... inace, u toj radnji imaju dobar izbor, ove su bile medju najskupljim tada

a ako bas trazis brend onda gledaj Herman Miller, seriju Aeron ... vidjeo sam nesto u onom salonu ofis namjestaja na Otoci, ne mogu da se sjetim imena (nije Dallas :D ) ali su bile oko 2500-3000km sto nam je bilo pozamasno van budzeta

13. apdejt

apdejt Overclocker

Kraning Tuzla je nekada imao dobre stolice, a bili su smjesteni u trznom centru na Sjenjaku

14. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Tvin namjestaj. Otisao sam u tu radnju samo da isprobam stolice i da vidim kako je sjediti na stolici od 3500 maraka, ni na kraj pameti mi nije bilo da nesto kupim :lol:

15. Vedo

Vedo Moderator

Brand mi nije bitan, nit izgled nit materijal (pozeljno da nije koza), samo da je super sto se naslona/ledja tice.

16. Castorpoluks

Castorpoluks Novi član

Ja sam prosle godine kupila stolicu na cistu preporuku u nekoj firmi Anaks koja uvozi iz Italije najbolje ergonomske stolice sa visokim naslonom.Poslali su mi na kucnu adresu u dijelovima i sa laganim uputstvom da se sastavi.Imaju extra izbor a sto se cijene tice, imaju za sve ukuse.Ukoliko netko zeli pogledati evo i linka:
    http://www.anaks-namestaj.com/

17. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

sorry, ako je vec neko spomenuo, mrsko mi da citam sve. moja firma stolice nabavlja iz zicompa, imaju solidnu ponudu kancelarijskog namjestaja. http://www.zicomp.ba mozda nekom pomogne. iz tuzle su.

18. perke

perke Aktivista

nema tog sajta, da nije anaks.hr ?

19. Loki

Loki Komšija

Meni se site otvara. Piše sjedište u Beogradu.

20. ReNNo

ReNNo Overclocker

Meni jutros nije radilo...sada je OK.