Ja sam u zadnje vrijeme shvatio kako je drogerasima bez droge. . .a tek cu to da osjetim kada 25 iskljucim adsl,ako izdrzim do ljeta,pocinjem pusiti joint :shock: . . . P.S amere nemoj da me sekiras :x
evo dobio sam na kladionici 400 KM i necu uzimati od rodjaka comp nego samo cu kupit maticnu procesor i graficku pa de mi recite sta je bolje EPOX 8KDA3J, nForce3, soc754, asus k8vse deluxe ili ili asrock k8s8x Cijene: Asus k8vse deluxe 198KM Epox 8kda3j 143KM K8s8x 175KM Inace uzimam jos i AMD athlon 64 3000+
ja ne vidim razloga da kupujes nove komponente. mozda samo da uzmes neku abit ili dfi plocu umjesto ove koje sad imas i zamjenis disk za veci uz doplatu. imho - bacanje para, bolje sacuvaj za kasnije.
Imaju 2 rrazloga 1) U Tuzli nema nigdje AbIT-a ili DFI a ja nemogu ici u Sarajevo da kupim maticnu 2) Ovog svog bartona i maticnu mogu prodati za 330KM Razmisljao sam da probam prodat i ovu svoju Powercollor 9800se@pro i da probam kupiti 6800LE Netreba mi bolji HDD i ovo je dovoljno :lol: