Dakle, kao sto smo i planirali, krajem ljeta planiramo predstaviti novu verziju Hardware Base-a. U narednim danima probat cu da uhvatim dovoljno vremena da vam kazem o nekim idejama na kojim radimo te sta bi vas sve to moglo ocekivati sa novom verzijom. Za to vrijeme, bio bih vam veoma zahvalan ako bi kroz ovaj thread mogli postati svoje ideje, prijedloge i primjedbe, koje se ticu trenutne verzija HWB-a te naredne, koju smo poceli pripremati. Moja zelja je da ovo bude dinamican thread tako da se svako moze nadovezati te dobiti priliku da diskutuje o ideji ili pak drugom misljenju pa krenimo : ) Hvala, Enis
evo od mene: -stavi linkove na neke hardver stranice -malo poradi na recenzijama hardvera vise benchmarkova (malo opsirnjiji test) -komentar na vijesti -redovnije obracanje naciji -malo ga graficki dotegni ovo sivilo me ubija u pojam
evo i ga reply: * linkovi na druge hardver sajtove idu kroz vijesti, dakle, obicno bude izvor vijesti osim ako nisam dobio direktan pr ili u slucaju kada neki sajt objavi nesto zanimljivo i sl. * taktika za hwb v1 zasnivala se manje - vise na pojedinacim recenzijama, dok za hwb v2 idemo sa testovima gdje bi testirali vise 4+ primjeraka odredjenog hardvera, osim u slucaju da je nesto ekskluzivno (tipa x800) da bi naknadno kada se na trzistu pojavilo vise modela uslijedio i opsirniji test; bit ce i vise bencheva, naravno. * komentar na vijesti je trebao biti i sa ovom verzijom (/me drives over webmaster), ali bit ce sa v2 100% * pa vise aktivnosti svakako ce ici, dakle vise vijesti, recenzija itd.; naravno bilo bi lakse kada bi imali vise ljudstva * ide i novi dizajn sajta i foruma ako imas jos prijedloga ideja, slobodno pucaj
Evo imam ja jos nesto za dodati. Ako bi mogao staviti rankove i neke zvjezdice na forum. To bi bilo super. :lol:
Primijeniti ime u TVRDOWare Base Izbaciti Enisa iz redakcije :rambo: Promijeniti kolor šemu foruma...ljeto je bre Više vijesti...premalo brate iako ni ove ne citam :lol: Ja bih Verdanu ako ikako moze Pormijeniti boje...ja ocu Zelenu u kombinaciji sa Rozom i primjesama Narandžaste, baš jakkkeee, eh jah jos i jake ljubičaste, tamne...ono šareno baš ocu!
- sa redizajnom sajta ide i redizajn foruma, vec sam rekao, doduse bez nekih odvaljenih boja - vise vijesti - da racunajte da cemo lagano krenuti tamo negdje iza prvog jula
To su dvije stvari... Zahtjevamo vise!!! Strajk! Strajk! Strajk! Strajkujmo NEDISANJEM!!! Uraaaaaaaaaaaaaaa Za Naroooooooooood
Clanovi, djeca i Žene ovog foruma, naša situacija je jako teška, moramo se organizovati, moramo stati u kraj ovoj tiraniji! moramo ustati! nas narod mora spoznati bolju buducnost! Nedajte da nas kontrolisu! moramo ustati moramo im pokazati da smo neko i nešto! Ovo mora prestati! Ljudi, Članovi, Djeco, Žene, i Starci! Izađite na ulicu! Idemo u štrajk! ovo će postati REVOLUCIJA!!! Hoćemo promjene! AKO SE NE UDOVOLJI NAŠIM ZAHTJEVIMA MORE BIT BIDNE SVAŠTA! MORE BIT BIDNE ŠTRAJK GLAĐU! MORE BIT BIDNE ŠTRAJK NE PIJENJEM VODE! MORE BIT BIDNE ŠTRAJK NEDISANJEM!!! ALI MI ĆEMO IZAĆI NA KRAJ! ONO ŠTO PREPORUČUJEM DA SKINeMO VODEĆE GLAVURINE SA ČELA DA NAPRAVIMO DRŽAVNI UDAR! ZNAM BITI ĆE TEŠKO ALI DRUGOVI! MORAMO ISTRAJATI! MORAMO! Ajde ko se pridruzuje štrajku, naravno sa mnom na čelu...dakle ja sam naveo uvjete!
hocemol pretpostavit da je upotreba crvene i plave boje slucajna : ) : ) : ) : ) i kad kazu da kod nas nema komunista, hahaha