Ok, ima li zainteresovanih da ponovo podignemo server ali ovaj put sa 64 igraca. Najjeftiniji je Diabolic u njemačkoj: https://my.diabolic-servers.com/my/orde ... ervers/bf3 Evo i ostalih: http://www.battlefield.com/battlefield3 ... ers#europe IMHO razlog zasto je prvi bio prazan jeste sto nismo imali 64 slota. Licno ne igram na manjim serverima pa vjerovatno i ostali, i druga stvar, sada nakon godinu ima vise igraca nego na pocetku igre pa je veca šansa da server bdue pun. Malo sam gledoa ostale servere i debelo idu preko 100KM. Ja sam voljan dati do 10KM pa eto, sto nas je više, biti ce nam jeftinije. Ideja je postaviti samo velike mape tipa CB, firestorm, kharg, oman i eventualno AK kada nas bude vise sa AK/premium. --------------------- Potencijalni sponzori: Zeleni bhd dino73n EL NINO CFC aNaToMiC ! NAILS forzamilan Sena kolinsb Juka
Čitere banovati.. A ..nemam PP, inace nisam bas ni kontao uzeti ovo na sebe, cisto htio da vidim ima li zainteresovanih jer nisam prije baratao sa serverima ali hajde, prvo da vidimo ima li nas dovoljno pa cemo nesto skontati.
Evo i od mene 10-15KM-ova vjerovatno ce uletiti bar s cenerom sva ova nasa ekipa (Raptor, Vedo, Juka, Dino, Sejo, Ratko, onda ovi "stranci", Hamza, Ahmo, Nail...). Predlozit' cemo to veceras na Skype-u. Moze se organizovati npr. nekoliko dana u sedmici idu nove mape, ostale dane "stare" mape i sl. Da svi mogu igrati.
Treba furat mape koje svi mogu igrati. Glupo da se tipla, onda dodjes i skontas da nemas premium ili neku od ekspanzija. Sto vise mainstream, vise ljudi. Znaci, caspian, karg, firestorm, damavand, i sad za sad mozda neku od btk mapa.
Ucestvujem i ja, ali opet sam siguran da ce nas biti max. 10 igraca na serveru, i onda cu muda sebi gristi sto je pola bosanaca na BUG-ovim serverima!!!
Zeleni - SLazem se da nemaju svi B2K a pogotovo AK ..ali isto tako dosta igraca samo vrti velike mape te ih napusti kada dodje na red recimo damavan, bazzar i slicno. Mada to nije problem, skontat cemo. Juka - Ja sam ZA da se pokusa sa 64 servereom. Valjda bude bolje stanje. Stavljat cu u prvi post ko je ZA pa cemo dalje vidjeti "koliko para imamo".
Napravio sam email i paypal [email protected] Napravicu verifikaciju iako nije potrebno, jer nece tolike pare ici van. Bilo bi fino da neko sa bankovnim racunom i paypalom bude odgovoran za raju koja nema vizu / paypal u BIH, da mu uplacuju, i da on uplacuje dalje. Zapamtite isto tako da kad saljete lovu na PP, uzimaju dadzbinu od 1.5 eura ili slicno. Tako ako kontakte slati 10km, posaljite 14.
Cekaj, ako PP za transfer uzima skoro 50% od onoga sto trebamo uplatiti, neka upalcujemo na jedan racun pa neka, npr, bhd uplati cijeli iznos uz koji ce platit itih 1.5€.. odnosno, uplatimo markicu vise svako od nas i da pokrije tih 3KM za PP i ostane malo viska za iduci put.
Cener i od mene,ne pamtim kada sam ga zadnji put igrao,ali sa rajom sa HWB-a bi se mogao ponovo vratiti
Eto, ima nas 8. Osamdesetak markica. Treba sada vidjeti servere. Mogu li se naci ovi Diabolic serveri da se proba koja partija na njima ?
Naile pocni sabirat. Ja mogu dati racun.ali i bilo ko i da...cener eura molim. Ne primamo.marke Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Evo i od mene ide cener. Samo kako se poslije plaća mjesečno? Koliko traje ovaj prvi najam servera? I slažem se sa Zelenim. Treba što više mainstream. Ove Vanilla mape Kharg, CB, Firestorm, možda Canals. Kada je 2x XP staviti malo i Metroa jer se raja loži na to da boosta xp itd. 64 slota obavezno, možda i fast vehicle respawn također, dobar balance itd.
Kao hosting za websajt. Mjesec po mjesec. Recimo ovaj je Diabolic 41€ mjesecno. Moze se to uzeti 3-6 mjeseci pa i godina u naprijed ali necemo to sada. Pokusao sam da nadjem njihove servere ali nista. Nadjem listu BF3 servera ali ne pise gdje su hostani.