Ko ce KMove primit haha Salu na stranu, rekli smo cenera, tako uplati 6 eur ili 7 dolara i bice sve ok.
ne moze. niti sa PP moze bilo gdje drugo, osim na PP gdje to ima da podpomazes direktnu konkurenciju nekim transakcijama
salji pepeljari u KM-ovima ako nemas PP jbt kako je krenulo, mogli bi veceras zaigrati i na nasem serveru :smt007 :smt007 8)
zanimljivije je kako se preziva :smt003 a tako ti je dino, kad se kreces u nekim drugim krugovima, pa nisi informisan adekvatno :smt005 a zela ti je onako misteriozan lik pravo
Hahaha Mogao si i pitati Trenutni balans SEK (Primary) 0.00 SEK EUR €30.41 EUR USD 6.19€ Jos jedna malo veca, ili 2 normalne uplate i moglo bi svasta da bude.
pa kad bi ova ekipa iz austrije pustila lovu tebi danas, ostalo bi ti i za cevape nakon sto rentas server :smt003 a jesi ga i napisao: USD 6.19€, umjesto USD 6.19$
Ne znam sto Nail nije juce zavrsio. Kako god, dopunicu ja jos ako bude failo do veceras To paypal sam konvertira. Ja samo copy/paste.
Evo i ja se dvoumim da li uzeti ovaj premium sto nudi doga pa da vam se prikljucim, jedino sto sam bas u skripcu s vremenom ovih dana Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2