nikakav error samo me izbaci, nema cak ni black screen, na trenutak slika ustopa, taj intro video ustopa i to je to
To je vjerovatno do instalacije/fajlova. Ako si instalirao na steamu, pokusaj verify integrity game files ili instaliraj ponovo. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mene iskreno cudi da ovako nesto nije izaslo vec ranije i to sa boljom grafikom uz svu danasnju tehnologiju...
Gears 5 na 60 fps na one x, native 4K, 56 GB igra, padova do 50 u tech demu, treba release date ipak pricekat. Kakvo ce biti na One S. Ms jest zijanio ovaj gen valaj, ocigledno ima se kesa, pa gubitak nije zaustavio next gen, iako je sony presao 100 miliona shipped naspram 40 one, ps4 se mnogo bolje drzi u multiplatform generalno. X je trebao biti jeftiniji, a S bazno jaci.
Blair witch nije loš horror, ali koja truba od optimizacije, igra se jedva vuce preko 30fps. Odavno gori port nisam vidio
Hmm nisam pratio fps ali kod mene nije 30 bilo definitivno jer bi primjetio,na to sam osjetljiv. A inace ok igra,ima odlicnih momenata,a ima i dionica gdje pomalo smori.
Jest' da svi igraju narodnjake, samo je vala bezobrazno da traze 30€ za 5-6 sati gameplaya. Meni je mrskao paliti.
Skinuo cs go ali ne radi black screen na startu. Radio ove standardne fiksove reparacija igre, brisanje cfg, update drivera windowsa, compatibility mode, run as admin itd. Ali djaba. Imate kakvu ideju još?
Probaj sa launch options, npr ako imas 144hz ekran stavi -refresh 144, mozda je do toga. Imas ovdje kompletnu listu launch optionsa, pa probaj sa njima: https://totalcsgo.com/launch-options