Nije po mom ukusu ali izgleda sjajno obzirom da su Indie studio. Mislim da je ovo kombinacija UE5 i njihov neki destruction engine/system.
true. Htio sam da kazem da nisu unknown neki devovi. Ja sam requestao access podavno valjda me uhvati ovaj beta key wave sutra .
Nije skoro nikad problem u developerima. Imas dosta talentovanih ljudi. Vec u parama. Izdavac sve to boosta sa milionima dolara za razvoj. Bungie je recimo dobio 500mil $ za 10 godina razvoja Destiny. Samo su usrali motiku toliko da su ih nogirali. DICE developeri su baratali sa nekih 100mil $ budjeta za BF igre plus inside developeri sa strane plus pare za razvoj enginea plus reciklaza aseta plus marketing. Ništa od toga vise nemaju. I onda izbace eto takvu igru. Izgleda sjajno koliko dugo postoje i koliko znam, nemaju nikakve love sa strane. Barem za sad. Cryteku je nakon EA duugo trbalo da dodju na respektabilan nivo sa hunt showdown. A vidio si koje je njesra Crysis remake ispao. Zato je tesko napraviti konkurenciju BF-u ili COD-u. Bilo bi zanimljivo da Embark pokupi Activizion. Ako ne oni, barem MS ili Sony.
Cudno da nece biti barem jedna beta i za konzole. Da malo istestiraju. To me malo podjeca na Cyberpunk2077 i CD Project Red-ovo sakrivanje PS4/XB1verzije igre sve dok nije izasla jer je bila u neigrivom stanju za te konzole.
Probat definitino pogotovo sto bi valjda trebala biti F2P. Licno nisam ljubitelj hero shootera, ali mozda bude zabavno.
Imas na Twitch-u dosta streamer-a daje code-ove za betu kroz giveaway. Prijavim se i ja pa ako dobijem proslijedim ti code, jer ja ne igram na PC.
Imam osjecaj da ce biti popularna pa evo zasebna tema da ovu ne zatrpamo: https://forum.hardwarebase.net/index.php?threads/the-finals.36530/