Zaključak je da smo svi debelo ušli u tridesete i nemamo luksuz vremena ni blizu kao prije, pogotovo ko je u braku i ima djecu. Sa svih strana evo BG 3 razvikan, nakanio se i skinuo 100ak GB, kada sam vidio da je turn based i da ima ogroman learning curve, no tnx, jednostavno nemam ni vremena ni želje da se štelam za igru par sati i da se forsiram pa da mi se eventualno svidi. Star sam da se štelam za D&D fazone. U idućoj godini jedine igre koje mi se potencijalno sviđaju su Mafia : The Old Country , GTA 6, Max Payne remake (big if za 2025) i možda neki od Fable/Kingdome Come Delivarnce 2. Unreal Engine 5 u svakoj drugoj igri je isto tako dosadio...
Jbt ja kako sam skontao sad da moze preko emulatora na steam decku da igram Nintendo switch navukao se pravo na ovaj super mario ( trenutno igram s. Mario vs donkey Kong) predobra, zabavna bas I igram novi princ od Perzije a džabe Sto je super može i na Android telefonu Sent from my galaxy s23
Ja sam bio momak kad sam se pridruzio ovom forumu a vidi me sad Meni je merak pokrenuti open world igre i ignorisem progres, samo po gradu setam, upijam atmosferu, slusam zvukove i gledam arhitekturu, bas kao kaka penzioner...