Nije tema otvorena za ovu godinu, mada nema ni igara. @selvin zakači temu gore, izbaci ovu staru. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Čisto da se tuspasim, iako je FF7 Rebirth prošlogodišnja igra, PC release je 2025., pa valjda se "pika" Igram već 50ak sati i nisam dugo ovoliko uživao u igri, a pogotovo open world. Trebala je dobiti GOTY al' haj' dobro
Ja sam dobio Tempest Rising, jedva cekam da izadje da pocnem igrati. Izgleda beton. C&C insipired, i to tesko
Monolith ugašen, wonder woman igra otkazana. Fable odgođen za 2026. Ove godine svi čekaju kad će GTA 6.
Ja nisam xbox upalio mjesecima, jednostavno ništa nema da mi se igra. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jedino Silent Hill izašao da mi se igra a njega nema za xbox. Ja ne znam da ie jos neka dobra igra izašla, evo i tema je prazna za igre zadnjih par mjeseci. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Tema za igre je na ovom forumu prazna zadnjih pet godina makar Ne igram ni ja što je izašlo zadnjih par mjeseci. Indiana Jones završio a stalker čekam patcheve. Zato ima od ranije dosta igara. Svakako nemam puno vremena za to.
Sve je prazno osim teme za auta Kako god kad izadje neka popularnija igra, veća sta god, piše se. Evo u 2025 ništa. Ja sam na switchu dosta odigrao, xbox bih tačno mogao i prodati. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Eh ovo je moj tip igre, ima da je kupim cim izadje i prodje neke osnovne testove sire mase. Mozda cak i novi racunar da uzmem samo da igram, sve trazim neke razloge da ga kupim. Inace C&C fanatic od malih nogu.
Zavrsio Nioh/Nioh 2, cista desetka, pogotovo drugi dio. Sad igram Jedi Survivor, dobra igra, cista uzivancija, ali ima tehnickih problema koliko hoces.
Ja igre rijetko igram odmah na launch, čak i kad ih dodaju na gamepass, tako da ne učestvujem u diskusijama. Ja dok sam krenuo Indiana Jones igrati prestala priča o njoj. Izašao je i Civilization 7, pa niko ni mukajet. Jednostavno se slabo piše o igrama na forumu. Pogledaj temu za nove grafičke pa onda za igre. Ogromna razlika. Izašao je i spiderman 2 za PC, bila opet beta za mh wilds, treba izaći ili je izašla igra, kcd2 i avowed također izašli, na forumu ništa, tako da hwb stvarno nije neka mjera što se toga tiče. Ovdje se jedino o Battlefield piše Nioh 1 sam igrao nekad davno na ps4, baš mi se svidio ali nisam završio. Da li sad igrati opet prvi pa drugi dio ili odmah da igram drugi dio?
Tanko je to sve, ko je sem kulera igrao civilizaciju. Ova generacija je stvarno truba, i indie tržište zakazalo Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma ne moze se stici odigrati sve sto je dobro, pod kojim ti kamenom zivis. Raja na HWB je malo usla u godine, mnogi dobili djecu, vidis da se ni hardware-u puno ne prica. Ja sam od PC davno odustao jer nemam volje sat vremena se zezati sa postavkama od dva ukupno sto mogu igrati. Civ7 je blago reci nedovrsen. Svaki Civ izadje siromasan ali Civ7 su bas pretjerali, nema osnovnih stvari. Za dvije godine mozda bude nesto. @zoi igraj drugi, u njemu je ispravljeno dosta toga. Svakako je prequel.
Hvala, onda ide odmahdrugi, drago mi je da neću morati onu vješticu bossa sa početka nioh1 ponovo prelaziti Haker je bio ovakav i prije 10 godina, njemu se svidi jedna od 10 top igara, ostalim 9 nađe neku manu da ne igra pa onda kaže nema se šta igrati
To je vjerovatno najtezi boss u obje igre. Ne zato sto je tezak, nego sto se prerano pojavi da je par misija poslije uopste ne bi bio problem jer postepeno si sve vjestiji. U drugom dijelu mozes zvati NPC-ove da ti pomognu, pa ako zapnes nije problem, mada je car igre da se malo napatis
Samo sad igram sto mi se svidja na ostalo neću da gubim vrijeme. Nego budi realan, pogledaj koliko je prije deset godina igara izlazilo i kakve pa uporedi sa ovim sada. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Valjda je svima jasno da sad razvoj igara traje znatno duže nego prije 10 do 15 godina. Ipak, evo kalendar prije 10 godina i sad, pa ti nama reci po čemu je to prije 10 godina bilo bolje u prva dva mjeseca nego sad? 2015 https://gamerant.com/video-game/release-dates/2015/ 2025 https://gamerant.com/video-game/release-dates/2025/ Kao bonus, evo i kalendar za 2005, prije 20 godina. Ništa se nije promjenilo. https://gamerant.com/video-game/release-dates/2005/