Igre 2025

Discussion in 'Igre i konzole' started by Haker, Feb 25, 2025.

1. p4ja

p4ja Komšija

zadnjih 10 godina samo dota2 sa rajom iz srbije i cro, cak mi je i ekipa dolazila dva puta u Sarajevo.

Zivjela Bosna i Hercegovina!!!

2. Qler

Qler Veteran foruma

Evo snimio sam Civ 7 :) dobio jutros od jarana za rođendan. Baš me zanima kakva je.

zoi likes this.
  3. dmr

dmr Veteran foruma

Igra li ko The Last of Us Part II na PCu. Wow kakva igra, kakva grafika. O ovome sam pricao kada sam pitao za PS5, koliko se nacekasmo za ovo :D

4. zoi

zoi Veteran foruma

Trebao bi mi neko platiti da opet se toliko napatim kroz igru. Nisam igrao više depresivnu igru od te. To ti je igra sa ps4, ne da ps5.

5. Haker

Haker Veteran foruma

Prvi dio top, nema sta, posebno za svoje vrijeme. Drugi dio, gameplay dobar do neke tačke, grafika top ali džaba kada se te igre vrte oko priče i likova a u drugom djelu su smeće i jedno i drugo

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

6. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Meni je odlican drugi dio ali nema sanse da bi ga opet igrao. Tematski skroz teska igra, emotivna, depresivna.

7. Haker

Haker Veteran foruma

Meni je bas suprotno bilo. Totalno forsiranje te emocije čisto radi nekog šoka pa na kraju ispadne isforsirano mlako i predugo.

8. dmr

dmr Veteran foruma

Pa gameplay ko i prvi dio, ali jedina igra ukljucujuci i prvi dio da ne preskacem cut scene :D Grafika je predobra ali tek u HDRu kakva je ihhh :D

9. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

TLOU2 je grafika odron na PC. PS4 grafika u biti. Jos se i ne vrti tako dobro kao sto bi trebalo. Ipak, bolji port od TLOU1.

10. zoi

zoi Veteran foruma

Pa kakva bi trebala biti grafika nego ko na ps4 za ps4 igru? Nije remake igre. Igra je grafički top samo je toliko depresivna da nema te grafike da bih je opet igrao. Gameplay je dosta bolji, ako ništa jer ne nosaš ljestve svako malo.

11. dmr

dmr Veteran foruma

Haha, ljesteve su bile zakon u kecu, da ne spominjem Uncharted :D

12. Aldiin

Aldiin Overclocker

Stevie, bilo bi lijepo vidjeti da nekada odigraš igru i formiraš svoje mišljenje.

13. dmr

dmr Veteran foruma

On sve zna i prije nego igra izadje :D

14. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Igram ja, nista se ti ne brini. Evo presao Cyberpunk.

15. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ja sam poceo Cyberpunk :D Grafika na PS5 u perfomance modu srednja zalost iskreno, ima puno ljepsih igara. Prica je za sad interesantna i generalno je grad ziv, potrudili su se. Combat onako, moze proci.

16. zoi

zoi Veteran foruma

Combat može biti onako jedino ako si tek na početku. Toj igri je to najveća prednost upravo borba i različiti stilovi koje možeš koristiti. Prvi put bio hacker, drugi put bio samuraj, sad se kanim treći put za revolveraša, pa onda za brawlera itd. Dakle, ima baš dosta različitih stilova a svaki je dobar, koristan i zanimljiv.

17. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Intro prosao u biti, nekih 6-7 sati. Vidjet cemo, nisam jos ni zagazio u perks.

18. Haker

Haker Veteran foruma

Jos ne mogu prežaliti 30 dolara za tu igru.

19. xman

xman Komšija

Meni se ogadila radi onog "pocetnog" fijaska i laganja. Probao je skoro i ne ide,kombat mi nije zanimljiv,grafika nekako plasticna,modeli bilo cega kao da su od plastike napravljeni.
    Prica djeluje ok ali ne vjerujem da cu je vise zaigrati.
    Rise of the Ronin iako ima bruku problema i izgleda kao PS3 igra me uhvatila i ne pusta.

20. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Ja uzivam na Star Wars Jedi: Survivor

Gameplay je okay. Slican prvom dijelu. Igram na hard, i taman da me malo napati ali da nije pretesko pa da pola dana moram prelaziti jednog bossa. Prica mi je interesantna, i bas me interesuje kako ce zavrsiti. Planete su vizualno fino uradjene pa je solidan immersion. Volim istrazivati sve prije nego se ufatim glavne misije. Vidim neki predio gdje nisam bio, a na surotnoj skroz strani je od glavne misjije, ja odo tamo prvo vidit sta ima. Mislim samo da su u onim malim kutijama mogli staviti da bude sta drugo osim kozmetike za tebe i BD1 (robotic kompanjon). Mape su uglavnom linearne sa open world predjelima, sto je meni taman.

Od bugs i glitches sam imao jedino da mi crash igra 2 puta, u nekih 20ak sati igranja do sada. I lock on sistem je mogao biti malo bolje uradjen.