Igre 2025

Discussion in 'Igre i konzole' started by Haker, Feb 25, 2025.

1. Qler

Qler Veteran foruma

Tempest rising beton :) Red Alert vibe pravi.

2. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Ja neki dan kupio Planet of Lana oduševila me bas sam uživao. Bas slatka igrica

Sent from my galaxy s23

3. iPlay

iPlay Komšija

Izašao je prije par dana i novi Commandos: Origins, počeo sam lagano igrati kampanju, dobar je.

Last edited: Apr 21, 2025
    bojler likes this.
  4. bojler

bojler Aktivista

Mene zanima taj Commandos igra, skidam je. Jel slična desperadosu 3 po gameplayu? Živo me zanima zato skidam free verziju, ako bude to to onda kupujem original.

5. dmr

dmr Veteran foruma

Originalni commandos je isti gameplay ko desperados i robin hood je bio sa istim gameplayonm koliko se sjecam. Valjda je i ovaj origins. Evo i ja skidam.

bojler likes this.
  6. igor.g

igor.g Komšija

Ragnarok likes this.
  7. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Skinuo sebi na PS5 sto su izasle Xbox igre Forza 5 i Indiana jones nova... jebote 2 igre 257GB (132+125). To niko vise ne optimizira igre.

8. Aldiin

Aldiin Overclocker

Random drop.

Picoooka likes this.
  9. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Ultimativni mic drop koji R* može uraditi je da ova igra bude $60 jer će dugoročno glavni prihod biti GTA Online. GTA 7 nećemo gotovo sigurno vidjeti prije 2040te, VI ide na PS6 i PS7 100%.

Last edited: May 6, 2025
  10. Haker

Haker Veteran foruma

Sumnjam da ce i 26. Ide barem još koja odgoda. Ali dobro izgleda

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

11. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Moze samo biti 100$ i opet ce otici ko halva

12. xman

xman Komšija

Ja se i nadam da ce biti 100$ jer to ce ostale timove koji izbacuju poluproizvode (velika vecina) inspirisati da urade isto sto ce biti pocetak kraja gaming industrije kakva je vec duze vrijeme i kakva treba da umre.
    Potrajat ce jer ovaca je puno ali mislim da ce vremenom svima se desiti sto i Ubisoftu.

13. Patton2410

Remasteraju originalni Gears of War. Izlazi u augustu, i izbacuju ga odmah i na PS5. Sjecam se kad sam igrao ovu igru u co op sa burazom tamo 2008-2009 na XB360.

Valja je uzet na PS5 pa co op prekucat opet sa burazom.[​IMG]

14. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ja sam na PC-u igrao, graficki bas dobro izgledala. Ne sjecam se tacno kada, mislim da je bila BFG 9800GT i E8200.

15. zoi

zoi Veteran foruma

Ma nije ovo bas neki remaster, ovo samo ponovo izdaju onaj gow1 remake sa xbox one za nove platforme, ali eto da više ljudi proba prije izlaska E Day sljedeće godine.

16. zoi

zoi Veteran foruma

Ma nije ovo bas neki remaster, ovo samo ponovo izdaju onaj gow1 remake sa xbox one za nove platforme, ali eto da više ljudi proba prije izlaska E Day sljedeće godine.

17. Patton2410

Ima co op, ima MP, za 40$ mislim da se moze naigrati. Pogotovo ako je MP iole solidan

18. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Originalni GoW prešao davno. Kupio jedne prilike GoW 4 i nikada je završio nisam, neki dan instaliram ponovo i nastavim igrati.
    Grafika na novim karticama top, kampanja solidna, gameplay može biti malo fluidniji ali igrivo.

Igra je za vrijeme kada je izašla bila izvrsna.

Najavili su nekada prije i "Gears of War: E-Day" (pretpočetak sage) tako da ovaj Remake baš i nema nekog smisla, osim za PS5 igrače koji je nikada nisu igrali.

19. Aldiin

Aldiin Overclocker

20. bojler

bojler Aktivista

Predobro mafia izgleda, odmah sam je prednaručio na steamu, 50 eurića.