Ja neki dan kupio Planet of Lana oduševila me bas sam uživao. Bas slatka igrica Sent from my galaxy s23
Mene zanima taj Commandos igra, skidam je. Jel slična desperadosu 3 po gameplayu? Živo me zanima zato skidam free verziju, ako bude to to onda kupujem original.
Originalni commandos je isti gameplay ko desperados i robin hood je bio sa istim gameplayonm koliko se sjecam. Valjda je i ovaj origins. Evo i ja skidam.
Skinuo sebi na PS5 sto su izasle Xbox igre Forza 5 i Indiana jones nova... jebote 2 igre 257GB (132+125). To niko vise ne optimizira igre.
Ultimativni mic drop koji R* može uraditi je da ova igra bude $60 jer će dugoročno glavni prihod biti GTA Online. GTA 7 nećemo gotovo sigurno vidjeti prije 2040te, VI ide na PS6 i PS7 100%.
Sumnjam da ce i 26. Ide barem još koja odgoda. Ali dobro izgleda Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ja se i nadam da ce biti 100$ jer to ce ostale timove koji izbacuju poluproizvode (velika vecina) inspirisati da urade isto sto ce biti pocetak kraja gaming industrije kakva je vec duze vrijeme i kakva treba da umre. Potrajat ce jer ovaca je puno ali mislim da ce vremenom svima se desiti sto i Ubisoftu.
Remasteraju originalni Gears of War. Izlazi u augustu, i izbacuju ga odmah i na PS5. Sjecam se kad sam igrao ovu igru u co op sa burazom tamo 2008-2009 na XB360. Valja je uzet na PS5 pa co op prekucat opet sa burazom.
Ja sam na PC-u igrao, graficki bas dobro izgledala. Ne sjecam se tacno kada, mislim da je bila BFG 9800GT i E8200.
Ma nije ovo bas neki remaster, ovo samo ponovo izdaju onaj gow1 remake sa xbox one za nove platforme, ali eto da više ljudi proba prije izlaska E Day sljedeće godine.
Ma nije ovo bas neki remaster, ovo samo ponovo izdaju onaj gow1 remake sa xbox one za nove platforme, ali eto da više ljudi proba prije izlaska E Day sljedeće godine.
Originalni GoW prešao davno. Kupio jedne prilike GoW 4 i nikada je završio nisam, neki dan instaliram ponovo i nastavim igrati. Grafika na novim karticama top, kampanja solidna, gameplay može biti malo fluidniji ali igrivo. Igra je za vrijeme kada je izašla bila izvrsna. Najavili su nekada prije i "Gears of War: E-Day" (pretpočetak sage) tako da ovaj Remake baš i nema nekog smisla, osim za PS5 igrače koji je nikada nisu igrali.