Ja odigro 3 listica,na jednom vec pao,Cajasol izgubila od zadnjeg na tabeli koji do danas nije nikoga pobijedio,drugi listic je kombinacija iz ita,por,fra lige i treci listic city tott.x,chel liverpool x,newcastle west ham x Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Pa skoro svaka kladara U nas ima ovakve kvote ,premier,bet live.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Da usput pitam, koja je najpovoljnija online kladionica i kako ide to sa plaćanjem može li paypalom npr.? Gdje su najbolje ponude i kako dižeš keš kad pogodiš?
Joj jesu dobre kvote,city tott x - 4.20 a u gdje sam ja odigrao to kvota 3.60 !! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Mozes PayPal-om, Moneybookers-om, kreditnom/debitnom karticom, uplatom preko banke itd. Pregledaj samo limite kladionica koje te interesuju (minimalna uplata, minimalna isplata). Ja sam se do sad kladio u bet365, tu je minimalna uplata 5 eura, a minimalna isplata 10 eura. Vjerovatno ces morati proci i odredjeni proces verifikacije (kopija licne karte ili nesto slicno) prije prve isplate.
Molim te reci mi dali je istina, kolega mi govori na bet365 uplatiš 100E, oni ti odmah daju 100 na račun, i ti svojih 100 možeš povući, a ostane ti njihovih 100, koje nemožeš povući dok minimalno 300E ne dobiješ (sa njihovim parama dakle)?
Iskreno ne znam, jer nisam uplacivao tolike iznose, a bilo mi bezveze koristiti bonus na desetak eura. Evo link pa prouci: http://www.bet365.com/extra/extra.aspx? ... countoffer Na kraju sam se haman i zeznuo jer koliko sam skontao vazi samo za prvi depozit, tako da mi propada. Doduse uvijek mogu otvoriti novi account ukoliko se ispostavi kao tacno.
Dobijes bonus ali ga ne mozes koristiti dok jednom ne obrnes ono uplaceno. A mozes ga isplacivati tek Kad 3 puta obrnes uplacenu lovu. Pa nisu s kruske pali. Ja sam prije heftu krenuo sa 10 eura i danas isplatio 100. Novi ram i kuler vec naruceni. S Tim da sam zijanio 20e na ovaj x sa celsi. Doduse juce ubodoh x arsenal fullham za 50e. I danas 30 da ce Dzeko dati go Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
A i bio sam odigrao pa sam citao neke tipove i svi govore da Milan nece moci uzeti, haj znaj sta kako vise ne mozes nista znati
Nakon sto me Dzeko zavali protiv.Tottenhama na preko 200km,danas sam konacno naucio pouku-nikad ne igraj $hity ! :evil: http://www.premier-kladionica.com/QR/24 ... _836387663 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Pa i moj je brat isto okino na Milanu još je dosta raje igralo. Ne vidim zašto ste igrali jer kad Italijanima ne trebaju bodovi obično tu bude svega čak su i rezervisti igrali skori svi. Mada su bolji bili malo ali Zenit koji je zalutao u CL uze bodove.