Pregledah prvu sezonu The Boys, zasad sam zadovoljan. BCS kida, prve 2 ep. 9.8 i 9.5 na imdb. Uskoro se pojavljuju Walt i Jesse.
BCS je tek pocela kidati od 5-te sezone. I prije toga je bila ok ali, previse su oduzili neke epizode i pojedine likove.
BCS sam davno poceo gledati, cim je prva sezona krenula. Jao kako je antipatican mu onaj brat bio. Ufff. E sad, pojma nemam ni sta sam gledao, mozda 3 a mozda 4 sezone. Umjesto da sam ko covjek sacekao i sad sve odgledao. Sent from my iPhone using Tapatalk
Chuk je fenomenalan karakter, bas kreiran sa namjerom da nam pojede zivce. Nesto kao Skyler u BB. Komotno mozes preskociti S0123.
Joj kad pocnete koristit skracenice tipa BCS... Pogotovo bez nekog konteksta. Ili za igre, 2 slova, a 16 igara sa tom skracenicom.
Kakvo preskakanje, svaka epizoda ima svrhu, doslovno pilot serije je povezan sa zadnjom sezonom i sa BB universom.
Ja nijednu seriju do sada nisam preskocio sezonu nije mi to to. Cak i serije kao The walking dead i X-files koje su 10+ sezona sa po skoro 25 ep. po sezoni pregledo u kompletu.
Keep Breathing na netflixu sasvim interesantna mini serija. Za sad odgledao sam dvije epizode od 6 ukupno mislim. I to epizoda traje 30ak min, meni top.