Re: Legacy Hardware ma nema na cemu, kod mene bio ionako jos koju godinu skupljalo prasinu i onda zavrsilo u kontejneru a nakon toga u sretnim rukama nekog ciganceta koji nebi pojma imao sta s tim :mrgreen: haman da je on to prao, je ja pamtim kao zuckastu :mrgreen:
Re: Legacy Hardware jep bila bas prljava. Prvo sto sam uradio rastavio sve, usiso i izbriso alkoholom
Re: Legacy Hardware ^ vjerujes gdje je bila dobro nije bila krcata golubijim hismetom :mrgreen: :mrgreen:
Re: Legacy Hardware Evo moja kockica: Spoiler S obzirom da nemam igara za nju, ne koristim je, a dobio sam na poklon. Kad nadjem vise vremena, uzecu memory pak i preraditi ga za sd karticu i ici ce gecko i ko zna kakve jos ludorije Ljudi su i debian uspjeli na tome pokrenuti.
Re: Legacy Hardware nadjem danas jednu staru G586IPV (REV. C) plocu sa nekim pentium procesorom unutra, ovako to sve izgleda: pa et' ponovo ako bi neko mogao provjeriti radi li ovo i iskoristiti u neke svrhe bujrum nek se javi i dobija na poklon
Re: Legacy Hardware Kad smo vec kod starudija... C64G Datassette Imam na poslu jos dva C64. Jedan ima crvenu power lampicu, a drugi mislim da je nema nikako.
Re: Legacy Hardware Ihhh brate moj, koliko je samo neprospavanih noci odnio C64, strah me i da pomislim
Re: Legacy Hardware a posto nisam tamo nego ovdje otisla je za dz, i vjeruj ne zalim tih 200 jer mislim da sam je i ja dobio za dz
Re: Legacy Hardware Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nintendo Pinball iz 1984 i dan danas radi pa ponekad zaigram
Re: Legacy Hardware Donjeo mi danas jaran ovu makinu iz 2002.godine 1.6GHz P4 256MB ram-a 20GB HDD Trebao mi da probam PCI karticu.
Re: Legacy Hardware Koristi li neko od vas jos ove , ja danas svoj izvukao iz ormara i vidi cuda bilo jos baterije
Ako ima dobar DAC, bolje će "svirati" od novih telefona. Kod mene je Clip Zip uvijek u džepu ili torbi.
Re: Legacy Hardware Imao slicnog philipsa, zvukovno je daleko bolji od moba bilo kojeg, skoro kao ipod. Mada im se cesto zna desiti da se srusi taj os, mada ima recovery program i ponovo flashas.
Re: Legacy Hardware Pogledaj ima li Rockbox firmware za taj player, pošto je iz iskustva stock Philips fw jako loš.
Re: Legacy Hardware Slusanje na telefonima gubi smisao jer su cigle ali nikako da se nakanim da narucim Clip+ ili nesto slicno.
Re: Legacy Hardware Nisam znao da ima zamjenski, davno sam ga prodao radnom kolegi jer sam uzeo ipod, ali i njemu sam par puta nanovo radio repair fwa, npr nakon sto ga nakaci na usb, poslije nece da digne sistem, ostane na philips logou, zadnji put kad se to desilo vise nije bilo spasa, flashao ga uredno ali opet ne prelazi philips logo, na tome je i ostalo, jedino da probam to.