MMA diskusija

Discussion in 'Sport, automobili, fitness' started by Nani, Feb 9, 2009.

 1. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Stalno neki zayebi u NY-u. Masvidal je bio bolji ali je Nate uvijek bio late starter. Veliki cut ali je krvarenje brzo stalo. Till je bio dobar samo nije vise agresivan kao prije. Ocito dva L za redom ucine svoje. I prije borbe je izgledao depresivno. Nema vise hajpa.

  Walker spušten na zemlju a Lee kao da je opet imao staph. Izgledao je super. Tom liku samo fali dobar kamp. Njemu je tek 27g.
   
 2. Haker

  Haker Veteran foruma

  Pa till je bio odličan protiv drugog najopasnijeg lika u diviziji i to poslje dva poraza. Mene je baš impresionirao a zna se kako se završi kada se na Bucka ide agresivno :)

  Sent from my SM-G950F using Tapatalk
   
 3. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Pa to, sad se pametnije bori. Podsjeti me na Uberima kada je nokautiran od Silve. Poslije se sve promjenilo. I Till ima vremena. Moze jos najmanje deset godina biti pro. Prebrzo su srljali s njim. Ko i sa Sage-om itd.

  Mislim da je slijedece Whittaker vs Till.

  [​IMG]
   
  Last edited: Nov 3, 2019
 4. sgtPepper

  sgtPepper Overclocker

  Masvidal je doslovno u svemu bolji od Diaza. Bez obzira na ovaj doc stoppage, mislim da je samo zaustavio dalje nepotrebno šibanje i da je Nate too tough for his own good. Šta bi tek Jorge Conoru uradio ... Dodatno, prepun je samopouzdanja i nevjerovatno je smiješan tokom borbe, smije se, tačno se vidi da voli borbu. Ubjedljivo najbolji i najzabavniji borac ove godine, hands down ...
   
 5. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Mislim da je doc stoppage najbolji rezultat da se zadrzi hajp Diaza. Mogu opušteno odraditi Conor v. Nate 3. Da je Nate dobio batine ili da ga je zavrsio Masvidal u prvoj rundi, teško bi ga poslije "prodali".

  Dobro je Dana rekao: Ne misli praviti revanš.
   
 6. NAILS

  NAILS Veteran foruma

 7. sgtPepper

  sgtPepper Overclocker

  Zašto nije prikazano na desnoj slici nakon treće runde a ne u toku ili mozda je čak i druga. Nate nije na nivou Masvidala, zanimljiv će biti revanš nekome ko hoće da gleda mismatch. Sa razlogom se hvali chin Diaz braće, ali Jorge nije nikada popio KO, onaj jedan što mu stoji u recordu je totalna greška sudije gdje je preuranjeno zaustavio borbu 08' u Japanu. Jorge je zivotinja.
   
 8. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Mislim da je poenta slike da je pukla ista arkada a ne da je identicna ozljeda. Ocito dva i pol mjeseca nisu bila dovoljna za oporavak. Ali je krvarenje bilo stalo i da je u Nevadi, ovo ne bi bilo zaustavljeno.

  [​IMG]
   
 9. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Koje je sr*nje UFC teska kategorija kada #7 jedva dobije lika koji se poceo baviti ovim sportom tek prije dvije godine, i to još slomi šaku u prvoj rundi.
   
 10. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Ben Askren has announced his retirement from MMA.
   
 11. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Conor VS Cerrone januar
  Khabin VS Tony april.
   
 12. aNaToMiC !

  aNaToMiC ! Overclocker

  Koji je cirkus Connor, Dana ga vadi da ne ode u WWE, za sta i jest vala realno.

  Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
   
 13. Haker

  Haker Veteran foruma

  Pa što je cirkus, dobio je odgovarajućeg protivnika kada uzmeš koliko se nije borio i da je zadnja borba bila poraz.

  Sent from my SM-G950F using Tapatalk
   
 14. xman

  xman Komšija

  Conorova motivacija je "problem". Lik ocito nije cist u glavi vec neko vrijeme. $ je jedino sto ga zanima,i samim time sam siguran da ga porazi i ne bole sve dok je $ na nivou. I prije mu je novac bio glavna motivacija ali je morao trenirati i pobjedjivati da bi dosao do ove tacke.
  Motivisan da pobjedjuje Conor je fenomenalan borac,to je istina.
   
 15. aNaToMiC !

  aNaToMiC ! Overclocker

  Pa sto se ne bori protiv Islama? Ili eto recimo Gaethjea? Cerrone je na zalasku karijere, i ako ga uzme clown ne zasluzuje prije npr Gaethjea da se bori za titulu.

  U sustini, Dana mu ove gore ne bi ni dao, nego ovako da ga jos koristi kao kravu muzaru i da izvuce para na njemu zbog levata koji se lože na njega. Da se ne bi zajebao kao sa Rondom koja je završila gdje je završila.

  Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
   
 16. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Cerrone uopste nije kanta. Problem sa UFC-om i jeste sto ne cuva borce vec ih nakon poraza i velikih pauza bacaju u vatru. To da ring rust ne postoji je cisti bullshit. Gomila boraca syebu karijeru raki velikih pauza, povreda i poslije borbi sa top borcima.

  Inace, borba je za 170, ne 155.
   
 17. sgtPepper

  sgtPepper Overclocker

  Ma sprema Dana Conora za Masvidala. Conor može Cowboya dobiti, paše mu njegov stil ...
   
 18. xman

  xman Komšija

  Masvidal bi ga ubio,ovaj Masvidal sada je zivotinja.
   
 19. Haker

  Haker Veteran foruma

  Kakav bolan islam who the fuck is that guy. Kauboj je ubica, elitni borac koji se godinama bori u samom vrhu 3-5 puta godišnje.
  Ovo je prije svega biznis i geathije kao takav nije zanimljiv.
  Sa 170 mislim da je i cowboy problem i to veliki
  Ja svakako navijam za McGregora pa da gledamo protiv Street Jesusa, to će biti meč.

  McGregor jeste pukao poslje 100 miliona dolara, ali lik je vrh borac koji je pomeo diviziju i degradirati to tek tako je smiješno.

  Sent from my SM-G950F using Tapatalk
   
 20. sgtPepper

  sgtPepper Overclocker

  Conor protiv Masvidala meč ? Masvidal bi ga demolirao ...
   
  aNaToMiC ! likes this.