Kako je ovo loše ostvarilo Svaka čast, čovjek je nadboksao furija, nevjerovatno kako je izgledao dobro u ringu posebno kada usporedis sa ovim ostalim mma jadnicima što ih youtuberi pobjeđuju. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Rizikovao je i nije se zajebao, drago mi je da je tako, da ne bude uvijek danina zadnja. Sinoc je sebi stvorio uslove za jos barem jednu-dvije takve isplate (navodno 10 miliona).
Dobar je Jokic, baletan spram ove mrcine. Vidis na njemu da je narkoman i alkos, ne znam kako prodje testove na droge prije borbe.
U redu je ako ne pratis sport, ali kako možeš tako nešto izvaliti za bilo kojeg sportistu koji je na samom vrhu sporta sa kojim se bavi? Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pa ako si gledao borbu onda ti nemam sta objasnjavati. A sto se tice poroka, imas i video klipove o tome. Poslije borbi ide na parti i ubije se ko stoka. I Mike Tajson je imao borbe nadrogiran, sam priznao kasnije. Kada su u pitanju sampioni gleda se dosta toga kroz prste, kao i sudska odluka u ovoj borbi. Lik ga uzeo glatko.
Sada gledao highlight borbe fury i ovaj kamerunac...nemam pojma kako fury pobjedi u ovom mecu,lik ga namlatio opasno pa i oborio na brojanje. Fury haman da ga nije jednom cisto udario i opet pobjedio