Odabir i kupovina TV-a

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Neo Bahamut Zero, Jul 18, 2007.

1. AggressoR

AggressoR Aktivista

Kao da imas vise sunca na ekranu.
    Bas to.
    Fahro u miladijama, prije mozda 1 godinu ga ja zvao i tako mi rece.
    Dobar majstor.
    Samo se odnosi na ove krugove kao u videu, nisam pitao za fleke.

selvin likes this.
  2. dams82

dams82 Overclocker

Vi ste kupili kad je i Dino, ja kad sam kupovao poskupilo jer je skočio dolar pa je cijena bila preko 1400,ali ja uspijem uzet za 13xx,ne sječam se tačne cifre, u Imel Lukavac....

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

3. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Kupio sam onaj tcl tv u julu odmah registrovan za produženu garanciju 2+3 god. Dobijem sljedeći mail:

Očigledno sam negdje fulio ne znam otkud hrvatska da mi otuda šalju mail, znam da sam fulio serijski i odmah po uputama poslao ispravku. Pretpostavljam sad je kasno za novu registraciju posto je kupovina bila 09.07.?

Last edited: Sep 26, 2024
  4. dams82

dams82 Overclocker

Pa možda je u Hrvatskoj sjedište firme za ovaj region jer je isto govorno područje.... Jesi li odgovorio na email, poslao upit? Ako si fulio serijski trebalo je proći svejedno s tim da ne bi ostvario reklamaciju u slučaju kvara jer se broj ne poklapa, to više liči da je istekla akcija u međuvremenu....

5. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

ekipa, šta je po vama bolja opcija za starije osobe, treba im pouzdan tv:

1. TCL 43″ C643 4K QLED Google TV, ili
    2. TOSHIBA TV LED 43UA2363DG Android

oba imaju 2+3 garanciju, s tim da je toshiba jefitinija od 60-100 KM (ovisno o radnji).

6. Haker

Haker Veteran foruma

Tcl

dams82 likes this.
  7. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

izleti mi na google da je toshiba tv branch komplet pod hisensom, dakle prodaju hisense sa toshiba naljepnicom? :D

EDIT: ako neko ima preporuku za neki pouzdan tv od 43'' sa petogodišnjom garancijom, neka napiše.

Last edited: Oct 1, 2024
  8. ibran

ibran Aktivista

Ja koristim Tošibu 55" android 4 pune godine nikakvih problema do sada 5 godina garancija.

9. dams82

dams82 Overclocker

Toshiba tv proizvodi turski vestel. Tako piše i na Toshiba tv stranici i na vestel stranici.

10. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

kupljen na kraju onaj gore tcl qled.

a čuj toshibu prozivodi vestel... svašta, ali hajde dobro je znati.

dams82 likes this.
  11. nFare

nFare Komšija

Toshiba preko noći propala i rastavljena na proste dijelove kao korporacija, nisi do sada mogao ni upratiti šta je zapakovano u konzumerskim proizvodima. Očito sada turci pokušavaju isto da urade kao sa Grundigom i Telefunkenom.

dams82 likes this.
  12. dams82

dams82 Overclocker

Ja mislim da Toshiba i Toshiba tv nemaju nikakve veze.

nFare likes this.
  13. Haker

Haker Veteran foruma

Tako nesto, prodali ime da se koristi. Generalno Japanci roknuli, njima je Koreja uradila sada sto Koreji radi Kina.

nFare likes this.