Barem je njima legalan. A jos kada na konzoli koriste WH... Probao neko vecer HALO 4 MP na Xbox One, pa ono je strasno koliko su ofirni. Jos uz to imaju auto aim, gluho bilo. I kaze top igrac, ccc... Bilo je strasno kako ljudi ubijaju kontrolerom.
Koji licno ne koristim u vecini MP igrica. Pogotovo ne u Battlefield igrama, jer te vise sjebe nego ti pomogne.
Jucer igram pubg squad u autu smo i odjednom spadne mi energija na pola zatim knock ispadnem iz auta pise taj i taj me nockao. Ni metka ni pucnjava nit sta jbni citer znaci ne mora te ni vidjeti da bi te ubio. Sjebe mi helmet 3. i zavrsimo 2. normalno ja popijem headshot sam protiv dvojice
Igra je preplavljena hakerima. Kinezi rudare kofere. "Over 322,000 cheaters have been banned from PUBG so far, more than twice as many as posted by @PLAYERUNKNOWN just a month ago. We are currently banning at a rate of 6K-13K per day, nearly 20K within the last 24 hours alone. The vast majority is from China."
No more live patches for PlayerUnknown’s Battlegrounds until 1.0 launch, vaulting coming soon to test servers https://www.vg247.com/2017/10/16/no...-launch-vaulting-coming-soon-to-test-servers/
Nisam imao niti jedan jedini boost cijelu partiju.. Kada sam usao u top deset, kontam solidno. Inace nisam znao da ima cudan limit podizanja nišana kada si prone. Lezim i ispred mene na brdu lik iza drveta, direktno gleda u mene ali ne mogu nikako podici nisan. Kontam WTF, samo nas troje ostalo. Ustanem pa se vratim kontam instant ce me oboriti. Ocito me nije vidio. On je zagnuo iza drveta u plavom dok ovog drugig oborih, takodjer me nije vidio. Jucer sam ojednu partijuo digram bezveze, tanak loot ali zavrsim drugi sa 6 killova. Pregazim #3 ili #4 lika jeepom. Na kraju zavrsim na plazi k'o na dlanu i lik me oneshotuje karabinom..
O optimizaciji ni slova opet niti je na vidiku. Rekli su nema patcheva vise do velikog patcha krajem godine a jucer opet bio. DayZ sinonim za losu optimizaciju odigrah ga ovih dana malo mnogo bolje ide mogu na 1440p igrati na high postavkama dok na 1080p imam zakucanih 60fps mozda u velikim gradovima malo spadne.
ma pubg baca suplje,sto shroud kaze,nema sanse da ubace vaulting u ovako bugavoj igri. Lose sve zivo uradjeno,mozes skatati kroz zatvorene prozore sa sprint+jump+crouch bindom,a gdje je tek vaulting. Ja mislim da ce ljudi nac nacine da koriste ovaj vaulting da kroz zidove prolaze
http://www.ign.com/videos/2017/08/12/playerunknowns-battlegrounds-by-the-numbers Preko 18m prodanih primjeraka a tek krajem decembra preview dolazi na prve konzole i to xbox. 40% igra fpp. Mada iskren da budem meni je vec pomalo pubg dosadio.