jesam ja, Charmander stajao kraj tute od dijeteta mi xD jos samo da skontam kako ide battleanje Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ja evo hocu da probam da namjestim na iOS-u preko karafeke mijenjanja regije i ostalog pa da probam, trebam samo da odlucim da cu to raditi i da nadjem adresu u US/NZ/AUS
Evo da se i ja javim, do sad imam 8, ali ovdje gdje ja zivim nema ni jednog, moram do drugog sela ici da ih hvatam, jer je tek tu mapirano par kuca na guglu. U tri sela od jedno sveukupno 10k stanovnika, mapirano 5 objekata, i na zalost pokemoni se samo oko njih spawnaju. Helem u njemackoj se nastavlja moja misija da postanem najbolji trener Vedo, moras biti lvl 5 i naci gym, i tu se mozes sa drugim boriti.
al koliko citam battle sistem je jednostavan skroz, automatski. Mnogo bi bolje bilo da su stavili klasicni Pokemon borbeni sistem. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ima li ko sa iPhone-om? da mi baci koju je adresu koristio i ostale postavke? ako ko naleti, neka pomogne da se pridruzi jos jedan trener
Pokemon GO next level tactics... Ovi će sve uraditi samo da ne moraju hodati i tražiti okolo! :mrgreen:
Ja sam uhvatio 10ak zasad, nije neka sreća ni u Gradačcu ali se nađe pokoji ovako usput, na stepenicama, u Bingu Vuče bateriju nenormalno i jako loše ovo radi sve, pali se dugo, uvijek onaj loading i to i šteta što nisu bolje ovo odradili. Kao što Pelikan reče, gimmick. Možda bude poslije bolje doduše, dvorane i to
Jap, jer manje internet trosi. takodje treba iakljuciti AR, i onda se solidno moze igrati. Usput jel ko nasao kakvu teretanu ili shop, kod mene nista nema, j*bem ti selo
Ne moze nazalost, rodjak ima isti problem, 4.4 minimalno.Usput ja level 5, hocel se ko tuci al po mogucnosti da ima arena u bosni?
Kad ce taj Pokemon GO izaci na EU playstore-u ? Jel se trenutno moze samo instalirati preko kog .apk-a ?
Nemoj dzaba zivce gubit, igra crasha svakih 15 minuta i crpi bateriju brutalno. S druge strane, zanimljiv je koncept, igra ima potencijala. Kad virtuelna realnost zavlada, pokemoni bi mogli biti jebeno zanimljiva igra.
kontam uzet pedalinu da zaganjam ovaj Dragonite xD https://www.dropbox.com/s/f964rli7fc76v ... 4.png?dl=0 Sent from my SM-G935F using Tapatalk