Kako raja stojite sa lvl-ima? Ja sam 13, ovdje gdje sam trenutno pokestop na svakom kamenu, teretana isto tako puno, Juce prvi put preuzeo tetrtanu i dobio zasluzenih 10 golda.
15. Dosadilo je vec. Imam nekih 60 pokemona u pokedexu i vec danima ne vidjam nove pokemone uopste, ni da se spawnaju. Jedino jaja, ali to je presporo, niti je nesto zanimljivo. Juce dva sata bio u parku, dva lure bacena sve vrijeme i dobio milion pidgeya, milion zubata, milion drowzeeja i dva machopa lol Not fun
ja imam 55, meni jos nije jer pogototovo kako sam doso u njem ima arena dosta i recimo nikad ne nestaje loptica, jos samo da uvedu pvp. Edit: ljudi dosli sa dijecom u burgerking a ja ganjam pokemone, eh..
Uvijek. Cow clickers su beton. Svi smo znali da ce biti odlicno ovo ljeto i da ce dopizdit Kao no mans sky.
Zna li iko gdje kod nas uzet Pokemon igracke (plasticne)? Treba mi onaj crni mega Charizard, djetetu mi furka pa moli dan i noc. Nasao na eBayu al 100 USD figura kosta. Obisao sam BBI & Beba Kids al nema.