MMORPG iliti Massive Multiplayer Online Roll Playing Game (a vi vidite za ovo Roll Playing, ja Warcraftu u strategije ne dam primirisati)
Ma od strategije imash samo one statse STR DEX i ostalo pravila i ostalih zajebancija nema na vidiku.
Vidi se da imash nekin 12 ili 13 godina pa nisi cuo za FF serijal, Suikoden, Fallout, Morrowind, Baldur's gate, Icewind D.A.L.E i ostale gigantske naslove naspram kojih Warcraftova prica djeluje jadno.
hajde šuti.tebi je ASUS (i tona drugih hardware proizvođača) sranje, Warcraft nevalja,voliš previše pametovat i meni prigovaraš ako pogriješim kada preporučujem nekom hardware.pa ti radiš u computer shopu pa možeš brzo i lahko naučit puno o hardwer-u.de mi pošalji polovinu hardwera iz shopa pa ćemo vidjet kako ja brzo to naučim. i još nešto. ti misliš svako mora znati kao ti i svakog napadaš bezveze. i mrzim kad počneš onu priču "momak blablabla" .puno je više ljudi kojima ti smetaš nego onih koji tebi smetaju
Hmmm... Mislim da se obraća Deleronu, ostali ne obraćajte pažnju, a vas dvojica se svađajte na MSN-u ili PM-u! :evil:
:smt033 :smt066 :smt071 :smt072 :smt068 :smt067 :smt070 :smt074 :smt117 :smt118 :smt012 :smt020 :smt011 Uh dobrih smilea, izvinjajem se nisam mogao odoljeti :twisted: :wink: Warcraft smatram igrom Internet Club dečki.. Ne odnosim se iz svih gradova uglavnom u nas, dođe mi onaj seljačina u grad i pita smiješ poigrat Warcrafta. Ja Warcraft igro kad su oni pokušavali prekucati Tarzana na psone... 8)
O ukusima ne treba raspravljati, ne bi ni valjalo kad bi se svima isto svidjalo... Meni subjektivno, WoW best game ever... Ali opet, i objektivno, sto se popularnosti tice...raste li raste: http://www.blizzard-europe.com/press/050317.shtml Hmm, 1.5 milion trenutno...
Momcicu kad budesh odigrao ovih sitnih igrica sto sam ti predlozio i kad budesh vidio dalje od asusa bit ce ti jasne neke stvari. -U ostalom firma u kojoj radim 90% lagera je Asus -Niko nije rekao da grijeshis nego tvoja OGRANICENOST ubija mene, ostale i ovaj forum u pojam.
Asus je dobar. Ali su skupi, a i ono što je jeftino je lošije u istoj cjenovnoj katerogriji sa drugim proizvođaćima. Zato i postoji ASRock. Nisam rekao da su najbolji.