Jbg sad ste me zbunili sa ovolikim postovima i misljenjima.Ja samo hocu dobre sluse za cs-a,gdje imaju da se kupe i koliko su...ne moraju biti 5.1,dajte prijedlog 2.1+X-fi zvucna,koliko ce me to izaci,doduse smijem do stoje potrositi i najbitnije GDJE naci to jer sam u Sarajevu...hvala
Genius HS-04U - 47KM u Imtecu Ideazon Banshee - 75KM u Plusu Genius ako hoces dobre sluse a jeftine, Ideazon ako hoces jos bolje za malo vise para. Imam Logitech Digital Precision (72KM u Plusu) i konkretno u CS-u jasno cujem odakle dolazi protivnik, za razliku od nekih jeftinijih slusalica. Ako hoces mogu ti ih i prodati, isprobao bih Ideazonove. PM me.
Te nisu losa ,ali sta milite o ovim: http://www.imtec.ba/index.php?detid=000 ... 79&brstr=1 ima tru3D sound
Kad vec kontas davati oko 70KM za slušalice, dodaj još pa kupi nešto od Sennheiser, Koss, AKG... Samo trebas saznati gdje bi mogao nabaviti u BiH. Vjerovatno možeš negdje u SA.
Preskociti genius, speedlink, i ostale brandove koji proizvode sve od sesira do nuklearnih reaktora. Kod slusalica je koliko para toliko muzike. Probao sam u karijeri 50-100 pari slusalica, i evo trenutno koristim razer HP-1 koji slovi za najbolje "surround" slusalice na trzistu, i mogu reci da bolji zvuk daju technics slusalice od 70ak maraka. Kako rece renno, kupit senheiser, koss, akg, a ja bih dodao i shure, bose, grado, denon i iz ove mainstream kategorije technics, philips i poneki sony model. Sta prije nadjes. Sennheisera ima nesto u electronic centru na M.Dvoru.
Vozdra, Vidim trazis slusalice Sennheiser slusalice. Evo ti link sa kontaktom firme u Sarajevu koja ima na stanju ili moze nabaviti sve vrste slusalica profi kvalitete. mogu ti reci da su najpovoljniji u BiH, znam iz prve ruke jer sam nabavljao neku opremu za firmu preko njih. http://www.avc.hr/Adrese/Sarajevo.htm Ja ti imam zvucnu karticu SB x-fi extreme music. Koliko bi dao za nju? Pozdrav
Da ne pravim novi,malo cu obnoviti stari topic.Samo da pitam ,da li iko zna koliko su siberia neckband u Italiji ili Spaniji?Daa li je isplatnije tamo uzeti (jer uskoro putujem tamo)ili u plusu????????????
Odes na proizvodjacevu stranicu pa "Where to buy", izaberes drzavu i pogledas gdje ima kupiti i po kojim cijenama.
Ekskurzija? Mani se trazenja slusalica na ekskurziji, kupit ces kad dodjes, ako ti ostane para Ako slucajno naletis i vidis da je jeftnije kupi, a sad da ti trazis slusalice po Barceloni, I don't think so
Da ne otvaram novi topic,sad me ovo zanima: 5H V2 vs. SIBERIA NECKBAND Koje su sluse bolje???Da li je imao iko iskustva sa navedenim slusalicama?Pretezno koristim za igrice sluse, a i volim nekad preslusati koju dobru mjuzu...Sta preporucujete?